سرخط خبرها
  • آغوش باز یک شهر برای مهمانان رهبر شهید
  • اعلام تعطیلی ۴ روزه اتحادیه‌های صنفی تهران
  • سردار رادان: قدرت امروز نیروهای مسلح مدیون تلاش‌ رهبر شهید است
  • سرلشکر حاتمی: تقاص خون شهدا را خواهیم گرفت
  • مصلی در انتظارِ صبحِ وداع
  • خطیب جمعه تهران: خونخواهی رهبر شهید خواست همگان است
  • واردات انبوه برنج دوباره آغاز شد
  • تولید آب شرب استان بوشهر از تاسیسات شیرین‌سازی آب دریا افزایش می‌یابد
  • بالن ارتباطی مراسم وداع با رهبر شهید تا پایان امروز مستقر می‌شود
  • ادای احترام سران کشورها و مسئولان خارجی به پیکر امام شهید
  • بانک ملی: صدور کارت برای برخی حساب‌ها و انتقال وجه از حساب‌های فاقد کارت فعال شد
  • هلند ۴۸۰ قربانی بر اثر موج گرما ثبت کرد
  • ‌ اقامتگاه‌های مشهد هم نیم‌بها می‌شوند
  • بار کج اتریش به منزل نرسید
  • نفوذ سایبری به قلب شبکه اطلاعاتی آمریکا
  • امارات ۵۸۰ میلیون دلار به جیب ترامپ ریخت
  • پیکر امام شهید به خانه بازگشت
  • دعوت رئیس جمهور اسلامی ایران برای حضور تاریخ ساز مردم در بدرقه خادم صدیق اسلام و انقلاب
  • از تره‌بار تا فرودگاه؛ راهنمای تعطیلی‌ها و فعالیت پایتخت در هفته آینده

آیت الله نوری همدانی:

انقلاب اسلامی با استفاده از بازوی قدرتمند سپاه به جنگ با استکبار ادامه می‌دهد

مرجع تقلید شیعه با اعلام حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: روز به روز محبوبیت و وجهه سپاه پاسداران بیشتر می‌شود و انقلاب اسلامی با استفاده از بازوی قدرتمند سپاه به جنگ با استکبار ادامه می‌دهد.

آیت الله نوری همدانی

به گزارش خبرگزاری موج، آیت الله نوری همدانی مرجع تقلید شیعه صبح امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با بیان اینکه از زمانی که انقلاب اسلامی ایران به ثمر نشست و قدرت پیدا کرد، آمریکا با ایران خصمانه و کینه توزانه رفتار کرده است و همواره توطئه‌های مختلفی علیه ایران طراحی کرده است، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با وجود همه تهدیدها و تحریم ها در این سال‌ها با توکل بر خدا رو به عزت رفته است و قدرتمندتر شده است؛ قدرت ایران از معنویت برخوردار است و دشمنان از این ظرفیت غافل هستند.

این استاد برجسته حوزه بیان کرد: در طول ۴۰ سال اخیر، ایران پیشرفت‌های چشمگیری داشته است و هر کشوری مانند عراق و سوریه با ایران ارتباط داشته، قدرت پیدا کرده است؛ هر دولتی که با آمریکا ارتباط داشته سقوط کرده است و سقوط دولت حسنی مبارک در مصر و قذافی در لیبی نمونه آن است.

وی ادامه داد: آمریکا برای خوش رقصی لابی صهیونیست‌ها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که از اول دارای قدرت بود و همواره در حال خدمت به مردم بوده است را به عنوان تروریست معرفی کرد و این اقدام در کل دنیا محکوم است.

نوری همدانی با محکوم کردن اقدام آمریکا علیه سپاه تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هر نقطه‌ای از جهان و در همه حال با تروریست مخالف بوده و به جنگ با تروریست‌ها رفته است.

وی با اعلام حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اضافه کرد: روز به روز محبوبیت و وجهه سپاه پاسداران بیشتر می‌شود و انقلاب اسلامی با استفاده از بازوی قدرتمند سپاه به جنگ با استکبار ادامه می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه