سرخط خبرها
  • کشف جسد مجهول‌الهویه در محدوده ماهدشت
  • اهواز: ۲۰ نفر از ساکنان مجتمع مسکونی در آتش‌سوزی نجات یافتند
  • قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاحشان حقیقت است
  • خیز وزارت ورزش برای ساماندهی کانون‌های هواداری لیگ برتر
  • توزیع کالاهای اساسی ۳ برابر تقاضاست/کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است
  • اتحادیه مشاوران املاک: برخی مالکان ترجیح می‌دهند خانه را خالی نگه دارند تا با نرخ مصوب اجاره دهند
  • محسنی اژه‌ای: خبرنگار متعهد، هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر است
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

حسینعلی امیری حاشیه جلسه هیات دولت:

طرح موضوع استیضاح روحانی منطبق بر مصالح و منافع کشور نیست

معاون پارلمانی رئیس جمهوری تاکید کرد: طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری منطبق بر مصالح و منافع کشور و رهنمودهای رهبری نیست.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷

به گزارش خبرگزاری موج، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره‌ی اقدام تعدادی از نمایندگان مجلس برای طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری اظهار کرد: نمایندگان مجلس باید بدانند در چه شرایطی چه مطلبی را بیان می‌کنند و چه رفتاری از خود بروز می‌دهند؛ امروز در شرایطی هستیم که مورد تحریم ظالمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌ایم و در این شرایط نیازمند اتحاد و انسجام هستیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری در شرایطی که رئیس مجلس در آستانه سفر به چین بود و الان با همراهی تعدادی از رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی و وزرای اقتصادی دولت در این کشور حضور دارد، همچنین  ما در مذاکره با اروپا هستیم و اجلاس سوچی با حضور رؤسای جمهور سه کشور ایران، روسیه و ترکیه برگزار می‌شود و همچنین این که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب قرار داریم و مقام معظم رهبری نیز پیامی بسیار مهم صادر کردند، منطبق بر مصالح و منافع کشور و رهنمودهای رهبری نیست.

امیری با بیان اینکه تعداد امضاء کنندگان طرح استیضاح رئیس جمهوری بسیار کم است خاطرنشان کرد: هیچ تصمیم فراکسیونی در این باره وجود ندارد و تنها چند نماینده به اراده و تشیخص خود تصمیم طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری را اتخاذ کرده‌اند. همچنین مشاهده می‌کنیم که تعدادی از فراکسیون‌های مجلس در این باره اعلام موضع کردند و برخی از نمایندگان نیز که حتی منتقد دولت هستند در موضع‌گیری‌های خود اعلام کردند که طرح سوال از رئیس جمهور و استیضاح او در مجلس به مصلحت کشور نیست. با این حال من خیلی امیدوارم که دوستانی که طرح استیضاح را مطرح کردند به شرایط امروز کشور توجه نمایند و به نحوی عمل کنند که دشمن ناامید و داخلی‌ها امیدوار شوند.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط همزمانی طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری و آغاز رقابت‌های انتخاباتی مجلس یازدهم اظهار کرد: من نمی‌خواهم نیت کنم اما معتقدم که با وجود این که سوال استیضاح و تحقیق و تفحص حق نمایندگان است چگونگی و زمان استفاده کردن  از این حق نیز بسیار مهم است.

معاون پارلمانی رئیس جمهوری در پایان در پاسخ به پرسشی درباره‌ی علت تأخیر در بررسی لایحه جامع انتخابات خاطر نشان کرد: این لایحه از سوی دولت با یک فوریت به مجلس تقدیم شد اما چون طرحی مشابه در مجلس توسط نمایندگان مطرح شده بود، قرار شد تا بررسی این دو طرح و لایحه توأمان انجام شود.با توجه به این که در حال حاضر مجلس در فصل رسیدگی به بودجه قرار دارد، بر اساس آئین نامه داخلی مجلس رسیدگی به طرح‌ها و لوایح دیگر تابع تشریفاتی خاص است که ان‌شاء الله هیأت رئیسه در فرصتی مناسب این لایحه را در دستور کار قرار خواهد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه