سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

سردار شریف:

فضای غبارآلود ایجاد شده توسط دشمن، هزینه بالایی را بر کشور تحمیل کرد/ آمریکا به دنبال ایجاد شکاف در بین کشور ماست

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب گفت: فضای غبارآلود ایجاد شده توسط دشمن، هزینه بالایی را بر کشور تحمیل کرد.

: سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف

به گزارش خبرگزاری موج، سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در مراسم گرامیداشت ۹ دی در مصلی وحدت گرگان اظهار کرد: ۹ دی در چنین روزی مردم به پیروی از امام جامعه اسلامی به یکی از بزرگترین دیکتاتورهای دشمن در جریان تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی پایان دادند.

وی افزود: ما نمی‌توانیم حماسه ۹ دی را که در سال ۸۸ روی داد، جدا از فرآیند انقلاب اسلامی در ۴۰ سال گذشته بدانیم.

شریف ادامه داد: این روز یکی از بنیان های اصلی کشور است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.

وی تصریح کرد: بدون شک جوانان ما که ۵۰ درصد جامعه را تشکیل می دهند دوران رژیم ستم شاهی را ندیده و آن را لمس کرده اند؛ بخش عمده‌ای از آن ها از دوران جنگ های مختلف که در کشور روی داد اطلاعی ندارند.

شریف گفت: آن ها تنها چیزی که در خاطرات ناقص ما بوده را شنیده اند بنابراین باید برای آن ها حقایق را بیان کرد.

وی افزود: اهدافی که دشمن در صدد دستیابی به آن بود را می توان با توضیح وقایع برای جوان ها شرح داد.

شریف تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اصلی ترین مسائلی که انقلاب با آن مواجه شده را توطئه آمریکا، انگلیس و اسرائیل می‌داند و صرف نظر از این که برخی‌ها با کج سلیقگی سعی می کنند این موضوع را داخلی بدانند، سرمنشا این حوادث را خارجی می دانند.

وی با بیان این که فضای غبارآلود ایجاد شده توسط دشمن، هزینه بالایی را بر کشور تحمیل کرد، گفت: خدمتگزاران شما در سپاه پاسداران تمام نقشه های دشمن را مطالعه کرده و برای آن‌ها نسخه های مناسب طراحی می‌کنند.

شریف بیان کرد: یکی از مهمترین شاخصه های انقلاب اسلامی به عنوان یک الگو و نمونه برجسته این بود که همه امور توسط مردم در پای صندوق رای انتخاب می‌شود.

دشمن نمی خواست تا کام مردم ما شیرین بماند

سردار شریف تصریح کرد: انتخابات سال ۸۸ یکی از موثرترین و حداکثری ترین مشارکت های مردم در ۳۰ سالگی انقلاب بود که دشمن نمی خواست تا کام مردم ما شیرین بماند بنابراین از این جریان بهره گرفت.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا به دنبال ایجاد شکاف در بین کشور ماست و برای ما هزینه بالایی تولید کرده که اگر ما به مُر قانون توجه می کردیم می‌توانستیم جلوی برخی از حواشی را بگیریم.

شریف گفت: این موقعیت یک فرصت برای ما ایجاد کرد و منجر به تقویت دفاعی کشور شد.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ما بر سه پایه دینِ برگرفته از قرآن، رهبری دانشمند و فرزانه و حضور همیشگی مردم استوار است.

شریف تأکید کرد: حادثه ۹ دی و حوادث ۸۸ با همه هزینه هایش، فرصت طلایی را هم برای کشور خلق کرد و ما دست دشمن را در همه صحنه ها باید ببینیم و آن را به حساب بیاوریم و باید سعی کنیم به مبانی اصلی انقلاب برگردیم.

وی افزود: همه کسانی که پشت فتنه ۸۸ بودند، اسرائیلی ها، آمریکایی ها و سعودی ها و همه کشورهایی که در ائتلاف آمریکا بودند باید بپذیرند باذیک ملت بزرگ فهیم قدرشناس و مقاوم با رهبری الهی و حکیمانه و جمعیتی میلیونی طرف هستند و در همه طراحی هایی که کرده اند نه تنها توطئه هایشان منجر به شکست شده بلکه فرصتی برای ارتقا توانمندی جمهوری و استحکام پایه های نظام دینی فراهم شده است.

شریف خاطرنشان کرد: امروز این یک واقعیت مسلم است که همانطور که امام در سال دوم جنگ فرمودند، دفاع مقدس ما آزادی ملت لبنان، فلسطین، عراق و افغانستان را به دنبال دارد و امروز آن را به عینی می بینیم.

وی تصریح کرد: رهبری ۶ سال قبل پس از حوادث در سوریه فرمودند که دشمنان در سوریه کاری از پیش نخواهند برد و مردم و دولت سوریه دشمنان را سر جایشان خواهند نشاند.

شریف گفت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب هستیم و عظمت شکوه و اقتداری که امام در پرتو تحقق انقلاب به مردم ما داد تابلویی زیباست که دوست و دشمن آن را نظاره می کنند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: هزاران طراحی در ۴۰ سال گذشته از سوی دشمن اتفاق افتاده که برخی از آن ها مانند راه اندازی سازمان یافته منافقین و فتنه ۸۸ را علنی می بینیم اما آن ها هزاران فتنه دیگر را طراحی و اجرا می کند که مقاومت و گوش به فرمان بودن ملت ما همه آن ها را خنثی می کند.

وی بیان کرد: به فضل الهی به کوری چشم دشمن برای نشان دادن عظمت این انقلاب و قدرت خون شهیدان نظام مقدس و اراده این ملت الهی در ۲۲ بهمن تماشایی امسال جواب دندان شکنی به امثال بولتون و کسانی که به دنبال این بوده و هستند که مردم ما ۴۰ سالگی انقلاب را جشن نگیرند، نشان خواهیم داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه