سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

آیت الله اراکی:

امیدوارم نشست تقریب مذاهب یاری گر مردم یمن باشد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: امیدوارم نشست تقریب مذاهب یاری گر مردم یمن باشد.

آیت الله اراکی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، آیت الله اراکی در سی و دومین کنفرانس وحدت اسلامی اظهار کرد: رابطه میان مذهب و حزب به معنای آن است که تشکل اسلامی به سمت و سوی خبر اما قدم بر می دارند و ارتباطی بین تقریب و تشکل سیاسی وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: خداوند در قرآن کریم می فرمایند که شما از هم دور بودید و قلوب شما را به هم نزدیک کردیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب همچنین عنوان کرد: پروژه تقریب و وحدت اسلامی رابطه نزدیکی دارد بین احزاب اسلامی که به امر به معروف و دعوت به خیر مردم را دعوت می کنند.

اراکی با طرح این موضوع که اگر تشکل اسلامی صحیح باشد جایگاه والایی دارد، ادامه داد: اگر تشکل ها جز این باشد در اسلام یک تشکل شیطانی محسوب می شود.

وی با بیان این موضوع که اگر احزاب گرایش به اسلام نداشته باشند، شیطان آن را هدایت می کند، افزود: اختلاف و تفرقه از خصوصیات احزاب شیطان است و احزاب اسلامی همواره وحدت و یکپارچگی در مسائل دارند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب تاکید کرد: اختلاف مسئله ای است برای تشخیص حزب اسلامی و حزب متکی به شیطان و نشانه مومنین اتحاد آنهاست.

اراکی تصریح کرد: اهل بهشت نشانه مشخصی دارند و فرق احزاب اسلامی و احزاب شیطان هم مشخص است.

وی به سوره مجادله پرداخت و گفت: آیا ندیدید کسانیکه که حکومت قومی را با دروغ بر عهده گرفتند و اینها نه به خدا ایمان دارند و نه به روز قیامت و آنهایی که ایمان در قلب های خود دارند به اهداف اسلامی دسترسی دارند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب در خصوص عادی سازی  با رژیم اشغالگر صهیونیستی بیان کرد: این گروه بر خلاف آموزه های دینی عمل می کنند و در فرهنگ دینی ما روشن است.

اراکی در بخشی از سخنانش اعلام کرد: یهود با خدا دشمنی می کند و تعالیم دینی مفاهیم روشنی هستند و آنهایی که قومی که خداوند غضب کرده را می پذیرند راه شیطان را می روند.

وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم نشست ما یاری گر مظلومان و مردم یمن باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه