سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

نماینده اصفهان در مجلس در گفتگو با موج؛

حاکمان ما اغلب زندگی اشرافی دارند/ مشکل ماFATF نیست

نماینده مردم اصفهان با تاکید بر اینکه مشکل ما FATF نیست، گفت: مشکل اصلی این است که حاکمان اغلب زندگی اشرافی دارند.

حسن کامران

حسن کامران دستجردی در گفتگوی با خبرنگار پارلمانی موج اظهار داشت: امروز یکی از بحث هایی که در جامعه مطرح می شود، مربوط به لوایح چهارگانه معروف به FATF و کنوانسیون CFT است.

وی افزود: به این لوایح اشکالات زیادی وارد می شود از جمله اشکال نخست این است که یک طرف خارجی هایی هستند که نمی شود به آنها اعتماد کرد و هرگاه به آنها اعتماد کردیم، متضرر شدیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: مشکل دوم این است که خارجی ها به طور مکرر اصرار دارند تا ما قوائد و حضور در کنوانسیون هایی را بپذیریم و اصرارهای مکرر طرف خارجی نشان می دهد، آنها به دنبال زدن قفل و بندهای تازه به دست و پای ما هستند.

کامران گفت: اگر در قبال پذیرفتن این قوائد و چارچوب ها، حداقل ضمانت اجرایی می گرفتیم، خوب بود، اما متاسفانه هیچ ضمانتی نمی دهند و در نهایت مهمترین آسیبش این است که فرصت سوزی می شود.

وی ادامه داد: اما موضوع این است که مشکل ما این موارد نیست. مشکل اصلی این است که حاکمان ما اغلب زندگی اشرافی دارند و نمی خواهند تغییر رفتار دهند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: ما پشتوانه بسیار قوی به نام مردم داریم. با این رفتارها سرمایه و پشتوانه اصلی خود را نمی توانیم حفظ کنیم. با رفتار و زندگی اشرافی مدیران نمی توانیم اعتماد مردم را بار دیگر جلب کنیم.

کامران تاکید کرد: در شرایط فعلی مدیران ما اگر مانند دوران دفاع مقدس مثل یک سرباز عمل کرده و در کنار مردم نان و پنیر بخورند، می توانیم اعتماد مردم را بازسازی کنیم.

وی افزود: اعتماد مردم به شدت آسیب دیده است و باید اعتماد آنها را بار دیگر جلب کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه