سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

صالحی: ایران به دنبال ساخت و تولید راکتورهای کوچ است

​رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی چین بر همکاری در خصوص تولید و ساخت راکتورهای کوچک و متوسط در ایران تاکید کرد.

علی اکبر صالحی

به گزارش خبرگزاری موج، علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان، در حاشیه شصت و دومین کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین، با ژانگ کجیان، رئیس سازمان انرژی اتمی چین دیدار و گفت و گو کرد.

در ابتدای این دیدار، آقای ژانگ روابط ایران و چین را روابطی راهبردی خواند و دیدارهای رؤسای جمهور دو کشور و تأکید آنان بر این روابط را بااهمیت توصیف کرد.

صالحی نیز به پیشینه تاریخی روابط ایران و چین اشاره و با توجه به دیدارهای مختلف رؤسای جمهور دو کشور در سال های اخیر، اظهار داشت: در این دیدارها همواره نسبت به گسترش و تعمیق روابط دوجانبه تأکید شده است.

وی ادامه داد:  امیدواریم حوزه همکاری های هسته ای، از حوزه های مورد علاقه دو طرف باشد.

صالحی در مورد روابط دوجانبه، به گام های مثبتی اشاره کرد که در چارچوب برجام در حوزه هسته ای برداشته شده است.

وی از پیشرفت در این زمینه ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: پروژه نوسازی راکتور تحقیقاتی آب سنگین خنداب (اراک) از پیشرفت مناسبی برخوردار است و از همکاری مؤثر چین در این پروژه استقبال می کنیم.

موضوع دیگر مورد بحث در این دیدار، همکاری درخصوص تولید و ساخت راکتورهای کوچک و متوسط در ایران بود. در این زمینه بیان شد که ایران به دلیل شرایط اقلیمی مایل است به جای استفاده از راکتورهای بزرگ، به استفاده از راکتورهای کوچک و متوسط روی بیاورد.

طرف چینی نیز در ادامه این دیدار، بر دو حوزه تجارت و انرژی در روابط دوجانبه تأکید کرد و حمایت چین از برجام را مورد تأکید مجدد قرار داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی چین افزود: پروژه نوسازی اراک را یک پروژه چندجانبه برجامی تلقی می کنیم و پیشرفت کار در این زمینه را با اهمیت می‌دانیم.

وی همچنین اعلام داشت: همکاری در زمینه رآکتورهای کوچک و متوسط و سایر حوزه‌ها مورد علاقه جدی طرفین است و امیدواریم همکاری های دوطرف تداوم یابد.

پیشینه تاریخی روابط دو کشور، راهبردی بودن روابط و اشاره به اهمیت رؤسای جمهور دو کشور به روابط دوجانبه، حمایت از برجام در برابر یکجانبه گرایی آمریکا، همکاری های نوید بخش دو کشور در حوزه های هسته ای از جمله نیروگاهی، آموزشی و امنیت هسته ای، از اهم موضوعات مورد بحث در این دیدار بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه