سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

درخواست دوباره ترامپ برای دیدار با مقامات ایرانی

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر درخواست خود را برای دیدار با مسوولان ایرانی مطرح کرد.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دوشنبه ۲۹ مرداد در مصاحبه ای با رویترز گفت:اگر مقام های ایران، بخواهند با آنها دیدار خواهم کرد، در غیر‌ این‌صورت این موضوع برای من اهمیتی ندارد.

دونالد ترامپ که آمریکا را از توافق هسته‌ای با ایران-برجام- خارج کرده و تحریم‌ها مربوطه را علیه ایران بازگردانده است، در هفته‌های اخیر برای مذاکره با جمهوری اسلامی، حتی بدون پیش‌شرط، اعلام آمادگی کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا دوم مردادماه گفته بود:«ما آماده‌ایم که به یک توافق واقعی برسیم. نه آنچه در دولت قبلی شکل گرفت و یک فاجعه بود».

دونالد ترامپ پس از آنکه تحریم های جدید علیه ایران را امضا کرد در سخنرانی ای اعلام کرد بدون هیچ شرطی به میز مذاکره با ایران خواهد آمد. پس از آن رهبر عظیم الشان انقلاب صراحتا مذاکره با آمریکا را ممنوع کرده و راه را برای مذاکره جدید و رسیدن به توافقی جدید که حیله جدید دولت آمریکا بود بست. اما ترامپ بار دیگر پیشنهاد خود را برای مذاکره با ایران در خبرگزاری رویترز منتشر کرد.

واکنش مقامات ایران به درخواست ترامپ برای مذاکره مجدد

پیشنهاد دونالد ترامپ برای مذاکره بدون پیش شرط با ایران جهت یافتن جایگزینی برای برجام، واکنش مقام معظم رهبری و دیگر مقامات کشورمان را درپی داشت.

مقام معظم رهبری مذاکره با آمریکا را ممنوع کرد و فرمانده سپاه پاسداران هم گفت، ایران نه با دونالد ترامپ و نه با روسای جمهوری بعدی آمریکا وارد مذاکره نخواهد شد.

حسن روحانی نیز گفت: جمهوری اسلامی با «همه دنیا» در حال «تعامل و مذاکره» است و آمریکایی‌ها نیز خود «شرایط مذاکره» با تهران را از بین برده‌اند.

رئیس جمهوری ایران اضافه کرد: با وجودی که روند مذاکرات ایران و آمریکا داشت به «خوبی» پیش‌ می‌رفت، آمریکا «خودش آن را تخریب و پل را خراب کرده» است.

دونالد ترامپ پیش از این از ناقص بودن برجام، پوشش ندادن برنامه موشکی ایران و همچنین آنچه که نقش مخرب تهران در صلح و ثبات منطقه‌ای خوانده است به عنوان دلایل خروج از این توافق هسته ای یاد کرده است.

ترامپ خواستار توافق تازه ای است که برنامه موشکی و فعالیت های منطقه‌ای ایران را شامل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه