سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نوبخت:

می توانیم به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم

سخنگوی دولت گفت: برای اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی ۵۶ طرح و ۲۰۰ پروژه تعریف کردیم که اگر اجرایی شود می توانیم به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم.

محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری موج، سخنگوی دولت امروز دوشنبه ۲۱ خرداد در حاشیه جلسه ستاد فماندهی اقتصاد مقاومتی به بیان پاره ای توضیحات پرداخت.

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه جلسه امروز پنجاه و یکمین جلسه این ستاد بود، اظهار داشت: برای اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی ۵۶ طرح و ۲۰۰ پروژه تعریف کردیم که اگر اجرایی شود می توانیم به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم.

۲۰۰ پروژه و ۵۶ طرح داریم

وی افزود: در جلسه امروز با توجه به تهدیدهای جدی که در خصوص استمرار و گسترش تحریم ها از سوی آمریکا مطرح شد، برای بی اثر و یا کم اثر کردن این تحریم ها تدابیر متناسبی را اتخاذ کردیم. محدودیت منابعی را که برای ۲۰۰ پروژه و ۵۶ طرح داریم در شرایط تحریم بررسی کردیم تا بتوانیم پروژه هایی را در اولویت قرار دهیم که مردم عزیز کشورمان کمترین درگیری را با تحریم ها داشته باشند.

محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت

نوبخت موضوع آب را دیگر موضوع مطرح شده در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برشمرد و ادامه داد: با توجه به کمبود منابع آبی نسبت به سنوات گذشته، مناطق کشور را به چند دسته شامل مناطقی با تنش آبی، مناطقی با کم آبی و مناطقی که مشکل آب ندارند تقسیم کرده‌ایم. برای این کار گزارشی از سوی برنامه و بودجه در جلسه امروز ارائه شد تا در چهارچوب آن، مواردی که می‌توان برای آن با توجه به محدودیت منابع مالی اقدام کرد، مشخص شود.

سخنگوی دولت گفت: مقرر شد در جلسه آینده، سازمان برنامه و بودجه با تک تک دستگاه ها جلساتی را تشکیل دهد تا بدانند در صورت استمرار تحریم، نقطه‌های آسیب پذیرشان کجاست و با چه فرصت هایی می توان نسبت به رفع کاستی ها و آسیب های ناشی از تحریم اقدام کرد.

نوبخت در پایان بررسی راه های دور زدن موانع ناشی از تحریم را یکی از دستورکارهای جلسات بعدی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نام برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه