سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

مطهری در جمع خبرنگاران

هدف از ائتلاف فراکسیون امید و ولایی سهولت رای اعتماد دادن مجلس به وزرای دولت دوازدهم بود

ایب رئیس مجلس گفت: هدف ما از ائتلاف میان فراکسیون امید و ولایی، شکستن بن بست ها بود تا اختلاف نظرها در رابطه با رای اعتماد آینده مجلس به وزرای دولت دوازدهم کاهش یابد.

علی مطهری نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، علی مطهری در جمع خبرنگاران در خصوص انتخابات امروز هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: بعضی از فراکسیون های سه گانه رفتار فراکسیونی نداشتند و ب تعهد و توافق عمل کردند که این مساله یک مقدار طبیعی است بهرحال نمایندگان همیشه تا حدی به توافقات فراکسیون ها عمل می کنند و در ضمن آن نیز نظر خود را اعمال می کنند. این موضوع در تمامی دوره های انتخابات هیات رئیسه رخ داد و امر غیر عادی محسوب نمی شود.

وی در خصوص ائتلاف فراکسیون امید و ولایی ها برای انتخابات هیات رئیسه مجلس خاطر نشان کرد: هدف ما از این ائتلاف شکستن بن بست ها بود تا انتخابات امروز مقدمه ای برای کاستن از اختلاف نظرها در رابطه با رای اعتماد آینده مجلس به وزرای دولت دوازدهم و سهولت کار دولت باشد. لذا چون تاکید فراکسیون ولایی بر پست های نایب رئیسی بود، من پیشنهاد دادم که آنها نیز نامزد معرفی کنند و برای تصدی نواب رقابت صورت گیرد اما برای ۱۰ پست دیگر هیات رئیسه بر طبق تواق عمل شود. 

مطهری در باره عهدشکنی برخی در رای دادن به لیست توافق شده برای هیات رئیسه اظهار داشت: نمی شود گفت عهد شکنی بوده. بالاخره نماینده ها تا حدی فراسیونی رای می دهند ضمن آنکه نظرشان را م اعمال می کند. بنابراین توقعی نیست که یک لیست کامل را بیاورد.

نایب رئیس مجلس در باره عدم موفقیت کاندید زنان و اهل سنت در انتخابات هیات رئیسه گفت" دلیل خاصی برای رای ندادن نماینده ها به این دو کاندید می ود ذکر کرد این در حالی است که در فراکسیون مستقلین و فراکسیون امید نامزد زنان و اهل سنت رای آوردند اما در صحن دیدیم که این موفقیت به دست نیامد و خب این مساله طبیعی است که لیست به طور کامل به نتیجه نرس.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه