سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

دبیر شورای نگهبان با اشاره به راهپیمایی ۲۲ بهمن:

تلاش دشمن، با اقدام دستگاه‌های امنیتی ناکام ماند

دبیر شورای نگهبان گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن قابل هرگونه تمجید و تحسین هست.

جنتی

به گزارش خبرگزاری موج، آیت‌الله جنتی صبح امروز در جلسه هفتگی اعضای شورای نگهبان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و آرزوی نیل به شفاعت ایشان، از حضور با شکوه مردم در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن تجلیل کرد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: این مردم نشان داده‌اند که هر جا مصالح اسلام و نظام مطرح است، کوتاه نمی‌آیند.

وی با اشاره به حضور مردم همیشه در صحنه در مناسبت‌هایی مثل روز قدس و ۲۲ بهمن تصریح کرد: این مردم مؤمن در هوای سرد و گرم، آنجا که احساس ضرورت کنند، در صحنه حضور دارند و از اسلام و میهن خود دفاع می‌کنند.

دبیر شورای نگهبان افزود: در برخی استان‌ها مثل همدان و خوزستان به دلیل سردی هوا یا گرد و غبار بسیار، شرایط حضور در راهپیمایی مساعد نبود، اما این مردم با وجود سردی هوا یا مشکل تنفس در گرد و غبار، بیشتر از گذشته، راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را با شکوه برگزار کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به بررسی گزارش‌هایی از استان‌های مختلف در خصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: در اکثر استان‌ها حضور مردم در این راهپیمایی بیش از گذشته بود و مقایسه گزارش‌های امسال و سال‌های گذشته نشان می‌دهد در مواردی جمعیت حاضر مردم بیش از تظاهرات سال گذشته بود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: به نمایندگی از مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان و نیز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که متولی برگزاری این راهپیمایی بود از مردم و مقامات امنیتی، انتظامی و صدا و سیما که شرایط مناسب این راهپیمایی را مهیا کردند تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به تلاش ناکام دشمن برای رخنه عوامل تروریستی به کشور گفت: دشمن سعی داشت ولو با یک حادثه کوچک، این حماسه بزرگ را تحت‌الشعاع قرار دهد که با تلاش خوب دستگاه‌های امنیتی ناکام ماند.

جنتی ضمن تجلیل مجدد از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تصریح کرد: مردم مؤمن و انقلابی کشور با وجود برخی گلایه‌ها نسبت به مشکلات اقتصادی و بیکاری، دعوت رهبری را لبیک گفتند و نشان دادند که برای اساس اسلام و مملکت، همیشه در صحنه حضور دارند.

وی در پایان از مقامات مسوول خواست به پاس قدردانی از مردم کشور از هیچ کوششی برای خدمت به ملت کوتاهی نکنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه