English

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب:

راهبردها و اولویت‌های کلان تولید در سال جدید تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، برخی از مهمترین راهبردها و اولویت‌های تولید در سال ۱۴۰۴ با نگاهی به اهداف کلان، حفظ و ارتقای ظرفیت تولید و توسعه زیرساخت‌های حیاتی صنعت نفت، تبیین و تشریح شد.

 راهبردها و اولویت‌های کلان تولید در سال جدید تشریح شد
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،  ابراهیم پیرامون، مدیرعامل این شرکت با اشاره به دستاوردهای سال گذشته در حوزه افزایش تولید، اظهار داشت: موفقیت‌های حاصله نتیجه تلاش‌های همدلانه و مستمر همه کارکنان پرتلاش مناطق نفت‌خیز جنوب بوده که با همت و هم‌افزایی، در مسیر تحقق اهداف تولیدی گام برداشته‌اند.

وی با تأکید بر رسالت اصلی شرکت در تولید نفت، افزود: نقش این شرکت در اقتصاد کشور نقشی بی‌بدیل و حیاتی است و این مسئولیت ایجاب می‌کند که با نگاهی مسئولانه و آینده‌نگر، برداشت از منابع و استمرار افزایش تولید را سرلوحه قرار دهیم.

پیرامون با اشاره به افزایش تولید در نیمه دوم سال گذشته، خاطرنشان کرد: علیرغم فرصت محدود، با تلاش مضاعف، نه‌تنها توانستیم روند تولید را صعودی نگاه داریم، بلکه گام‌های مؤثری نیز در مسیر کاهش گازسوزی برداشتیم. بر همین اساس، راهبرد سال جاری تداوم مسیر تثبیت و نگهداشت تولید، پیگیری توسعه میادین و بهینه‌سازی فرآیندهای تولید خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در خصوص مدیریت گازهای مشعل (فلرینگ) تصریح کرد: کاهش گازسوزی از طریق واگذاری گازهای قابل بهره‌برداری به بخش خصوصی و پیگیری اجرای پروژه‌های مشترک با شرکت های پتروشیمی در دستور کار قرار دارد تا از هدر رفت این منابع ارزشمند و آلودگی محیط زیست جلوگیری و  به رفع ناترازی گاز هم کمک شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت مراقبت‌های عملیاتی در تأسیسات بهره‌برداری شرکت‌های تابعه اظهار کرد: مدیریت دقیق فرآیندهای تولید و حفظ پایداری عملیاتی، منجر به کاهش محسوس در میزان گازسوزی خواهد شد و این مهم، نیازمند نظارت مستمر و عملکرد دقیق واحدهای عملیاتی است.

پیرامون از «تعمیرات اساسی» به عنوان یکی دیگر از محورهای مهم راهبردی نام برد و گفت: با توجه شرایط فصل گرما، اجرای به‌موقع و سریع تعمیرات اساسی در دستور کار قرار گرفته تا با آمادگی کامل به استقبال فصول سرد برویم و از مشکلات تولید جلوگیری شود.

وی در پایان، تأمین الزامات تولید را پیش‌نیاز استمرار و نگهداشت آن دانست و افزود: با توجه به عمر بالای چاه‌ها، افت فشار طبیعی مخازن و عدم امکان تزریق گاز طی سال‌های اخیر، پیگیری جدی وضعیت تعمیر و حفاری چاه‌های تولیدی ضروری است. از این رو، حفاری چاه‌های توسعه‌ای و انجام  تعمیرات و عملیات ترمیمی چاهها ، از جمله اقدامات اساسی است که در دستور کار سال جاری قرار دارد و نقش محوری در تحقق اهداف و برنامه های تولیدی ایفا خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه