سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

وزیر نفت از تولید روزانه ۵۰ هزار بشکه نفت‌خام در کشور خبر داد

وزیر نفت از افزایش تولید نفت خام به ۵۰ هزار بشکه در روز خبر داد و گفت: طی یک ماه آینده همایشی برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برگزار خواهد شد.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۴ بهمن
به گزارش خبرگزاری موج

، محسن پاک‌نژاد روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار داشت: تاکید و تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سرمایه گذاری برای تولید بسیار راهگشا است زیرا توجه به این امر منجر به افزایش تولید و رونق اقتصادی در کشور می شود.

وی افزود: بحث تمرکز در استفاده از سرمایه های مردمی نکته بسیار خوبی است چراکه در این زمینه ظرفیت های مناسبی در کشور داریم.

وزیر نفت با بیان اینکه سرمایه گذاری و نرخ بازگشت در صنعت نفت بسیار ظرفیت خوبی دارد، گفت: در همایشی که تا یک ماه آینده برگزار می شود فرصت های سرمایه گذاری برای مشارکت سرمایه گذاران اعلام خواهد شد.

پاک نژاد ادامه داد: این همایش زمینه ای را فراهم می کند تا سرمایه گذاران بتوانند با توجه به شاخص های اقتصادی و نحوه سرمایه گذاری، تصمیم گیری کنند.

وی با اشاره به اینکه در ۲۹ اسفندماه سال گذشته، اتمام عملیات اجرایی یکی از واحدهای بهره برداری میدان مشترک آزادگان رقم خورد، گفت: این امر امکان افزایش تولید نفت خام بیش از ۵۰ هزار بشکه را فراهم کرد.

وزیر نفت بیان داشت: سال ۱۴۰۴ را با افزایش تولید نفت شروع کردیم و این فرایند کماکان ادامه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه