سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

دادسرای داستان مرکز خوزستان:

شرور خطرناک با گرایش‌های تکفیری و تجزیه‌طلبانه در اهواز به هلاکت رسید

دادستان مرکز استان خوزستان گفت: شرور تحت تعقیب، با گرایش‌ها و فعالیت‌های مجرمانه تکفیری و تجزیه‌طلبانه که سابقه ارتکاب جرائمی متعدد را داشت، در عملیات پیچیده اطلاعاتی و انتظامی در محدوده اهواز به هلاکت رسید.

قوه قضاییه
به گزارش خبرگزاری موج

 ، امیر خلفیان، با اعلام این خبر، اظهار کرد: این فرد شرور با گرایش‌های تکفیری و تجزیه‌طلبانه و سابقه ارتکاب جرایمی متعدد، به عنوان یکی از اراذل سطح یک استان خوزستان شناخته شده بود که در چند سال گذشته تحت تعقیب مراجع قضایی و انتظامی قرار داشت.

 بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در روز یکشنبه ۴ آبان، وی افزود: مجرم با ساخت یک مخفیگاه ویژه به شکل قلعه‌مانند و انجام اقدامات مهندسی نظیر ایجاد برج و بارو، حفر خندق و استفاده از نیزارهای اطراف رودخانه کارون، خود را از دست نیروهای امنیتی مخفی کرده‌ بود اما با اقدامات اطلاعاتی فنی و برنامه‌ریزی دقیق نیروهای امنیتی، مخفیگاه وی شناسایی، محاصره و عملیات گسترده‌ای علیه او آغاز شد. 

دادستان مرکز خوزستان گفت: در زمان عملیات، این فرد با تیراندازی سنگین به سمت ماموران، قصد مقاومت و فرار داشت که با هوشیاری و واکنش سریع نیروهای امنیتی، مانع تحرک وی شدند.

وی خاطر نشان کرد: این شرور خطرناک در نهایت، قصد داشت با دو قبضه سلاح جنگی به نیزارها و رودخانه کارون متواری شود، اما در پی تعقیب و مراقبت مأموران که راه‌های فرار او را مسدود کرده بودند، مجبور به ورود به رودخانه شد و در نهایت غرق شد و به هلاکت رسید.

خلفیان در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های همه نیروهای عمل‌کننده، بر عزم قاطع دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی در مقابله با عناصر مخل امنیت و آسایش مردم تأکید کرد و گفت: هیچ‌گونه اقدام خلاف امنیت عمومی از سوی شروران و اراذل و اوباش بدون پاسخ نخواهد ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه