سرخط خبرها
  • مقام دفاعی پیشین انگلیس: ایران قدرتمندتر شده است
  • آغاز موج بازگشت عزاداران از تهران: جاده‌ها زیر بار ترافیک وداع
  • آملی‌لاریجانی: به راستی مردم از راه امام شهید دفاع کردند
  • پخش زندهٔ مراسم تشییع از رویترز: خیابان‌ها مالامال از جمعیت
  • روایتگران خارجی: با این مراسم باشکوه بار دیگر غرب، باخت/صحنه های تکرارنشدنی و هر لحظه زیباتر
  • وداع خاص محسن چاوشی با رهبر شهید: تسلیت به ما مردم ایران که حجاب معاصرت نگذاشت تو را چنان که باید بشناسیم
  • فایننشال‌تایمز از تشییع: ۱۰ کیلومتر خیابان، یکپارچه عزادار
  • مردم: سفر به سلامت ای سلاله آفتاب
  • باقری - پرسپولیس: در مبهم‌ترین وضعیت ممکن
  • صالحی امیری: آیین تشییع رهبر شهید ثبت ملی می شود
  • روزی که آفتاب حریف مردم نشد
  • احزاب رسمی درایران: مردم سنگ تمام گذاشتند، مسئولین نوبت شماست
  • حضور جامعه ورزشی‌ در مراسم تشییع رهبر شهید
  • خبرنگار آمریکایی: این ماندگارترین لحظه در تاریخ امپریالیسم‌ستیزی است
  • مردم به شعار لبیک یا سید مجتبی با رهبر خود بیعت دوباره کردند
  • پزشکیان در مراسم استقبال از پیکر شهدا در عراق حضور پیدا می‌کند
  • الجزیره: تشییع آیت‌الله خامنه‌ای بزرگترین تشییع ثبت‌شده در تاریخ است
  • رسانه های خارجی: وحدت مردم در ایران دیدنیست
  • حضور عارف در مرکز مانیتورینگ هلال‌احمر پس از مراسم تشییع امام شهید
  • لحظه‌شماری عراقی‌ها برای استقبال از رهبر شهید انقلاب

رزمایش آمادگی دستگاههای اجرایی برای تشییع رهبر شهید در مشهد برگزار شد

استاندار خراسان رضوی، روند آماده‌ سازی ایستگاه‌ های خدمات‌ رسانی، پذیرایی و امدادی در مسیر زائران مراسم تشییع رهبر شهید را مورد ارزیابی قرار داد.

رزمایش آمادگی دستگاههای اجرایی خراسان رضوی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، غلامحسین مظفری امروز در رزمایش آمادگی دستگاههای اجرایی خراسان رضوی، با حضور در مسیر برنامه‌ ریزی شده برای برگزاری آیین تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد از ایستگاه‌ های خدمات‌ رسانی و ایستگاه‌ های پذیرایی مستقر بازدید و آخرین اقدامات انجام‌ شده برای ارائه خدمات به زائران و شرکت‌ کنندگان را بررسی کرد.

مظفری از ایستگاه‌ های خدمات‌ رسانی دستگاه‌ های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جمعیت هلال احمر، شهرداری مشهد و سایر دستگاه‌ های اجرایی دیدن کرد و آمادگی این مجموعه‌ها را برای ارائه خدمات در آیین تشییع پیکر رهبر شهید ارزیابی کرد.

استاندار خراسان رضوی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اعلام آمادگی کامل ۳۵ کمیته ستاد برگزاری آیین تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد گفت: تمامی مقدمات برای برگزاری آیینی باشکوه توام با آرامش، امنیت و ارائه خدمات مناسب به زائران و شرکت‌کنندگان از سراسر کشور فراهم شده است.

وی افزود: تا پنجشنبه که آیین تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد برگزار می‌شود همه مقدمات کار برنامه‌ ریزی و فراهم شده است. امروز نیز به همراه مدیران ۳۵ کمیته‌ ستاد برگزاری این آیین از محل‌ های پیش‌ بینی‌ شده بازدید کرده و آمادگی کامل بخش‌ های مختلف را مورد ارزیابی قرار می‌ دهیم.

مظفری عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی ها امروز باید همه مقدمات کار نهایی شده باشد و اگر احیانا برخی موارد در این فاصله نیاز به اصلاح یا تکمیل داشته باشد، کار انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: ستاد آیین تشییع پیکر رهبر شهید در استان از مدت‌ ها قبل فعال بوده و امروز ماحصل همه زحمات همکاران را به عرصه اجرا آورده‌ ایم و اکنون در حال ارزیابی نهایی همه بخش‌ ها هستیم تا خدمات با بهترین کیفیت ممکن ارائه شود و بستر لازم برای استقبال باشکوه از امام شهیدمان که در زادگاه خود در کنار مضجع شریف امام هشتم (ع) آرام خواهند گرفت، فراهم باشد.

وی با اشاره به مشارکت استان‌ های مختلف کشور در آماده‌سازی مقدمات برپایی این آیین اظهار کرد: همه استان‌های کشور برای کمک به خراسان رضوی و مشارکت در میزبانی این رخداد بزرگ اعلام آمادگی کرده‌اند. زائران و شرکت‌کنندگان مراسم از سراسر کشور به مشهد خواهند آمد و این رخداد در تاریخ استان بی‌نظیر است.

استاندار خراسان رضوی گفت: امروز صبح نیز معاون اول رئیس جمهور در تماس تلفنی بار دیگر آمادگی دولت را برای هرگونه کمک اعلام کرد. همچنین وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت راه و شهرسازی، حوزه حمل‌ونقل، بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی در کنار سایر دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا همه با هم این امکان را برای مردم فراهم کنیم که در آرامش، امنیت و آسایش بیشتر در این آیین حضور پیدا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه