سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

ابعاد فراملی تشییع رهبر شهید؛ برنامه‌ ریزی برای حضور هیئت‌ های ۴۰ کشور

معاون سیاسی- اجتماعی استاندار خراسان رضوی از برنامه‌ ریزی گسترده برای حضور هیئت‌ های رسمی بیش از ۴۰ کشور و درخواست علما و نخبگان از ۹۰ کشور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد.

نشست کمیته احزاب مراسم وداع با رهبر شهید
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدعلی نبی‌ پور امروز در نشست کمیته احزاب و تشکل‌ های سیاسی ستاد استانی مراسم وداع با رهبر شهید، بر ضرورت هم‌ افزایی تمامی جریان‌ های سیاسی برای برگزاری باشکوه‌ ترین مراسم تشییع تأکید کرد.

نبی‌ پور با بیان اینکه این مراسم صرفاً یک آیین تشییع نیست، تصریح کرد: «این رویداد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی خواهد بود و باید با انسجام و حضور پرشور مردم، پیام همبستگی ملی را به جهانیان منتقل کرد.»

معاون سیاسی-اجتماعی استاندار با تأکید بر بُعد بین‌ المللی این مراسم، افزود: برنامه‌ ریزی‌ های لازم برای حضور مدیران عالی‌ رتبه بیش از ۴۰ کشور در جریان است. همچنین دریافت درخواست حضور از سوی علما، دانشمندان و نخبگان از بیش از ۹۰ کشور جهان، نشان‌ دهنده جایگاه جهانی و فراملی این رویداد است.

 

بخش برنامه‌ ریزی‌ های اجرایی و امنیتی

وی با بیان اینکه برنامه‌ ریزی‌ های گسترده‌ ای در ۶ حوزه شامل امنیت، ایمنی و سلامت، حمل‌ و نقل، فرهنگی و اطلاع‌ رسانی، خدمات عمومی و زیرساختی و حوزه بین‌ الملل صورت گرفته است، اظهار داشت: جلسات متعددی در شورای تأمین استان با حضور مسئولان امنیتی و نظامی برای هماهنگی دقیق‌ تر برگزار شده است.

نبی‌ پور با تأکید بر اینکه «ایمنی و سلامت تشییع‌ کنندگان خط قرمز برگزارکنندگان این مراسم است»، خواستار استفاده حداکثری احزاب و تشکل‌ ها از ظرفیت‌ های رسانه‌ ای خود برای اطلاع‌ رسانی دقیق و جلوگیری از بروز مخاطرات احتمالی در میان جمعیت میلیونی شد.

معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به چالش‌ های لجستیکی و مدیریت جمعیت، افزود: با توجه به پیش‌ بینی حضور میلیونی مردم و با نگاه به آمارهای ورود مسافر به مشهد، مدیریت این تشییع نیازمند هماهنگی گسترده میان تمامی دستگاه‌ ها، احزاب و مشارکت فعال مردم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه