سرخط خبرها
  • شناسایی اشخاص دارای تراکنش‌های مالی بالا و فاقد پرونده مالیاتی پیگیری می‌شود
  • کوچک‌ترین خیر تهران، سه زندانی آزاد کرد
  • قاسمپور: تغییر سرمربی تاثیری بر روند نتیجه‌گیری صنعت نفت ندارد
  • هواپیمایی کویت پروازها به ریاض را لغو کرد
  • مهدی رجب زاده سرمربی فجرسپاسی شد
  • ترکیه دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی را ممنوع می‌کند
  • بانک مرکزی، خرید و فروش آنلاین طلا توسط مؤسسات اعتباری را ممنوع کرد
  • سازمان حج و زیارت: پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
  • تهران فاتح مسابقات فلوربال قهرمانی کشور شد
  • آخرین خبرها از خسارات سیلاب در مینودشت گلستان؛ ۲ نفر مفقود شدند
  • انتشار سری دوم اصلاحات دفترچه‌های انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵
  • واریز سود سنوات گذشته سهام‌داران عدالتی که اطلاعات آنها ناقص بود

با رونمایی از پوستر و آغاز فراخوان ملی جذب آثار؛

سومین جشنواره ملی زعفران خراسان رضوی چهارم آبان‌ماه آغاز می‌شود

استاندار خراسان رضوی از برگزاری سومین جشنواره ملی زعفران از چهارم تا هفتم آبان‌ماه خبر داد. هم‌زمان، فراخوان جشنواره عکس و عکس‌نوشت «روز ملی زعفران» با مهلت ارسال آثار تا ۲۳ مهرماه منتشر شد.

جشنواره روز ملی زعفران
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، استاندار خراسان رضوی از برگزاری سومین جشنواره ملی زعفران از چهارم تا هفتم آبان‌ماه امسال خبر داد و بر ضرورت تقویت اختیارات استانی برای توسعه صادرات و ارتقای جایگاه زعفران ایران در بازارهای جهانی تأکید کرد.

غلامحسین مظفری روز یکشنبه در حاشیه رونمایی از پوستر سومین جشنواره ملی زعفران که هم‌زمان با نشست‌های یکشنبه‌های اقتصادی استان برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های تولید، فرآوری و صادرات، ارتقای کیفیت زعفران ایرانی و تقویت جایگاه این محصول در بازارهای جهانی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه خراسان رضوی به‌عنوان قطب تولید زعفران کشور افزود: تمامی ارکان استان برای برگزاری شایسته این رویداد بسیج شده‌اند و از دستگاه‌های ملی و بین‌المللی و وزارت امور خارجه نیز برای مشارکت در آن دعوت شده است.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت تفویض اختیارات تصمیم‌گیری در حوزه زعفران به استان، تصریح کرد: این اقدام می‌تواند زمینه اتخاذ تصمیمات مؤثرتر و سریع‌تر را فراهم کند.

مظفری همچنین از تصویب ایجاد «گمرک اختصاصی صادرات زعفران» در مشهد با موافقت رئیس‌کل گمرکات کشور در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خبر داد و گفت: این اقدام نقش مؤثری در تسهیل فرایندهای صادراتی خواهد داشت.

وی با اشاره به استقرار تنها پژوهشکده زعفران کشور در خراسان رضوی، تولید بخش عمده زعفران و فعالیت بیش از ۲۰۰ واحد فرآوری در استان، بر ضرورت پیگیری استقرار کمیته ارزش‌گذاری و دفتر زعفران وزارت جهاد کشاورزی در این منطقه تأکید کرد.

آغاز فراخوان ملی جشنواره عکس و عکس‌نوشت زعفران

در ادامه این رویداد، علی کبیر، دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، از انتشار فراخوان سومین جشنواره عکس «روز ملی زعفران» در دو بخش عکس و عکس‌نوشت خبر داد و گفت: هنرمندان، عکاسان و نویسندگان سراسر کشور تا ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵ برای ارسال آثار فرصت دارند.

وی با اشاره به ثبت پنجم آبان‌ماه به‌عنوان روز ملی زعفران در تقویم رسمی کشور، اظهار کرد: این جشنواره با هدف ثبت و مستندسازی مراحل کشت و برداشت زعفران، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، اقتصادی و صادراتی این محصول و روایت زندگی فعالان زنجیره تولید برگزار می‌شود.

دبیرکل اتاق بازرگانی خراسان رضوی افزود: در بخش عکس، هر عکاس می‌تواند حداکثر ۱۰ فریم اثر ارسال کند و استفاده از هوش مصنوعی در تولید آثار این بخش مجاز نیست. در بخش عکس‌نوشت نیز شرکت‌کنندگان می‌توانند روایتی خلاقانه و داستانی با حداکثر ۴۰۰ کلمه، با الهام از یک عکس مرتبط با زعفران و با ذکر منبع تصویر، ارائه دهند.

به گفته کبیر، شرکت در این جشنواره برای علاقه‌مندان سراسر کشور آزاد است و هر نویسنده می‌تواند حداکثر با سه اثر در بخش عکس‌نوشت شرکت کند. آثار برگزیده را هیئت داوران متشکل از فرامرز عامل‌بردبار، سلیمان گلی و جاوید تفضلی ارزیابی خواهند کرد و به برگزیدگان هر بخش جوایزی اهدا می‌شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه، مهلت ارسال آثار ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵ است و تمدید نخواهد شد. داوری بخش عکس در ۲۵ مهرماه و بخش عکس‌نوشت در ۲۶ مهرماه انجام می‌شود.

همچنین نمایشگاه آثار برگزیده از سوم تا پنجم آبان‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار خواهد شد و مراسم پایانی و اهدای جوایز نیز پنجم آبان‌ماه، هم‌زمان با روز ملی زعفران، انجام می‌شود.

این رویداد با همت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی و مشارکت دانشنامه جامع زعفران (ویکی زعفران) برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه