سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند

در دیدار استاندار خراسان رضوی با سرکنسول ایران در گوانگجو مطرح شد؛

لزوم توسعه همکاری‌های خراسان رضوی و گوانگجو در حوزه فناوری، انرژی و حمل‌ونقل

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر ظرفیت‌های اقتصادی استان و موقعیت آن به عنوان دروازه ورود به آسیای میانه و چین، بر توسعه همکاری با گوانگجو در حوزه‌های فناوری، انرژی‌های تجدیدپذیر، حمل‌ونقل و خودروهای برقی تأکید کرد.

غلامحسین مظفری
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، استاندار خراسان رضوی گفت: این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی خود، دروازه ورود به آسیای میانه و چین است و باید از ظرفیت‌های موجود برای توسعه همکاری‌های اقتصادی استفاده کرد.

غلامحسین مظفری در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در گوانگجو چین در مشهد اظهار کرد: سفر هیئت اقتصادی خراسان رضوی به چین نقطه آغاز خوبی برای توسعه همکاری‌ها بود و در فاصله یک ماه پس از این سفر، بخش قابل توجهی از مذاکرات به مرحله اجرا و قرارداد رسیده است.

وی افزود: روز گذشته نیز قرارداد همکاری در حوزه انرژی‌های بادی و خورشیدی میان مجموعه فولادی استان و یک شرکت چینی در تهران به امضا رسید که اجرای آن به‌زودی آغاز خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: همکاری در حوزه تاکسی، اتوبوس و مترو نیز از دیگر محورهای مهم مذاکرات با طرف چینی است و جلسات عملیاتی و اجرایی این طرح‌ها برگزار شده است.

مظفری با اشاره به ظرفیت اقتصادی چین گفت: چین یکی از قدرت‌های بزرگ اقتصادی در شرق و جهان است و خراسان رضوی باید با توجه به جایگاه خود به عنوان دروازه ورود به آسیای میانه و شرق، از این فرصت برای توسعه استان و پشتیبانی اقتصادی از کشور استفاده کند.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در گوانگجو نیز از پیگیری توسعه همکاری‌های اقتصادی و فناورانه میان خراسان رضوی و گوانگجو خبر داد.

سعید حریری اظهار کرد: در سفر اخیر مسئولان خراسان رضوی به جنوب چین و حضور در نمایشگاه سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های مختلف همکاری میان دو طرف بررسی و زمینه‌های مشترک شناسایی شد.

وی افزود: در دیدارهای انجام شده با استاندار خراسان رضوی، شهردار مشهد و معاون بین‌الملل آستان قدس رضوی، موضوعاتی از جمله فناوری‌های نوین، انرژی‌های تجدیدپذیر، خودروهای برقی و واگن‌های مترو مورد بررسی قرار گرفت.

حریری ادامه داد: ایجاد کارگروه تخصصی با مشارکت دانشکده‌های اقتصاد و دانشگاه فردوسی مشهد نیز در حال پیگیری است تا ارتباط میان صاحبان صنایع، تجار و مراکز دانشگاهی تقویت شود.

وی هدف از این همکاری‌ها را شناسایی و رفع دغدغه‌های تخصصی فعالان اقتصادی، حرکت از ارتباطات سنتی به سمت همکاری‌های حرفه‌ای‌تر و استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود عنوان کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه