۱۱ تن مواد غذایی غیر بهداشتی در خراسان رضوی نابود شد/ تشدید نظارتها در ماه رمضان
در راستای تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کشف و ضبط ۱۱ تن مواد غذایی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی در استان خراسان رضوی شدند.
، دکتر فرشید وفا، مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اعلام این خبر افزود: برنامه نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان این دانشگاه از تاریخ ۳۰ بهمن ماه آغاز شده و تا ۲ فروردین ماه سال جدید ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به فعالیت روزانه ۳۰۳ بازرس بهداشت محیط در قالب ۱۶۳ تیم بازرسی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۱۹۰ بازرس در شهرستان مشهد در قالب ۱۰۲ تیم، مسئولیت نظارت بر اماکن و مراکز حساس را بر عهده دارند.
دکتر وفا ادامه داد: از ابتدای اجرای این طرح تا روز گذشته (۲۳ اسفند ماه)، ۳۴,۷۱۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی با اولویت مراکز حساس مانند شیرینیفروشیها، قنادیها، مراکز تولید زولبیا، مراکز طبخ آش و حلیم، مساجد، تکایا، مراکز بینراهی و سامانههای آبرسانی صورت گرفته است. همچنین در این مدت، ۳,۱۴۱ مورد بازرسی از اماکن عمومی انجام شده است.
وی به سنجشهای بهداشتی انجام شده طی این بازدیدها اشاره کرد و گفت: در این راستا، ۲۰,۵۳۳ مورد سنجش وضعیت بهداشت مواد غذایی از جمله سنجش نمک، تست کارایی روغن، دما و pH با تجهیزات پرتابل، ۲۰,۱۱۷ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی، ۷۱۶ مورد نمونهبرداری از آب آشامیدنی و ۱۰۹ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است.
مدیر گروه سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از صدور ۴,۰۵۶ مورد اخطار کتبی، معرفی ۳۵۹ مرکز متخلف به مراجع قضایی و پلمب ۳۰ مرکز خبر داد.
دکتر وفا در پایان ضمن تاکید بر شرایط خاص کشور، خاطرنشان کرد: توصیه می کنیم مردم ضمن حفظ آرامش، نذورات خود را از مراکز مطمئن تهیه کرده و هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ یا به بازرسان مستقر در محل گزارش دهند.
ارسال نظر