سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

افزایش ۳.۵ درصدی اهدای خون در خراسان‌رضوی

مسئول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی گفت: میزان اهدای خون در این استان برای ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳.۵ درصد افزایش یافته است.

اهدای خون
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مصطفی مهدوی ارفع افزود: در این مدت ۱۳۲ هزار و ۵۷ داوطلب موفق به اهدای خون شدند، در حالیکه این میزان سال گذشته ۱۲۷ هزار و ۷۷۰ نفر بوده است.

وی ادامه داد: از تعداد داوطلبی که موفق به اهدای خون شده‌اند، ۶۹ هزار و ۹۵۹ نفر اهداکنندگان مستمر و بقیه افراد باسابقه و بار اولی هستند.

به گفته وی، میزان مشارکت اهداکنندگان مستمر در خراسان رضوی در بازه زمانی مذکور نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴.۲۵ درصد افزایش یافته است.

مسئول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی با بیان اینکه هشت هزار و ۶۰ نفر از اهداکنندگان خون را زنان و بقیه را مردان تشکیل داده‌اند، گفت: میزان مشارکت زنان استان در امر اهدای خون در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از هشت درصد افزایش داشته است.

مهدوی ارفع افزود: ۳۸ هزار و ۹۸۲ نفر از اهداکنندگان خون امسال نیز جوانان زیر ۳۵ سال هستند که مشارکت جوانان در این رده سنی در امر اهدای خون، نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد افزایش داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه