سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

جبران کمبود معلم در خراسان رضوی با جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: با جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم در سال تحصیلی جدید، حجم کمبود معلم ما به ۱۸ هزار نفر کاهش پیدا می‌کند.

آیین «سپاس معلم»
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مصطفی اسدی در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی با محوریت عدالت آموزشی در استان، با اشاره به افزوده‌شدن پنج هزار و ۵۶۰ معلم به جمعیت مدرسان این اداره‌کل در سال تحصیلی جدید، افزود: در سال تحصیلی گذشته، در مجموع حدود ۲۳ هزار نفر کمبود معلم در سطح استان وجود داشت که با جذب این شمار، حجم کمبود ما به کمتر از ۱۸ هزار نفر کاهش پیدا می‌کند. حدود دو هزار و ۴۷۵ نفر از این شمار، فارغ‌التحصیلان رشته‌های تربیت‌ معلم از دانشگاه‌های فرهنگیان در سال ۱۴۰۰ هستند.

وی ادامه داد: تا ابتدای مهرماه امسال بالغ بر ۳۶۰ مدرسه به بهره‌برداری می‌رسند. این میزان، دقیقاً نیمی از چشم‌انداز هدف‌گذاری‌شده متمرکز بر ۷۲۵ مدرسه طبق پویش «بامن» بود که امیدواری‌ها برای تکمیل ۳۶۰ مدرسه باقی‌مانده را تا پایان امسال دوچندان می‌کند.

در ادامه این نشست مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی بیان کرد: اولویت اول و دوم ما حذف مدارس سنگی و کانکسی با بیش از ۱۰ دانش‌آموز است. پس از این هم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ضرورت پیدا می‌کند و در ادامه به سراغ مناطقی می‌رویم که سرانه آموزشی آن‌ها یا از نظر جمعیت بالای ۳۵ نفر در هر کلاس یا از نظر سرانه، کمتر از سه متر به ازای هر نفر است.

جاسم حسین‌پور ادامه داد: در خراسان رضوی، ما ۳۴ مدرسه سنگی، ۲۸ مدرسه تخریبی کلنگی، ۲۶ مدرسه با بیش از ۳۵ دانش‌آموز و ۸۴ مدرسه با سرانه آموزشی کمتر از سه متر شناسایی کرده‌ایم. علاوه بر این، ۳۹۶ مدرسه نیمه‌تمام داریم که همگی در قالب ۷۱۵ پروژه نهضت توسعه فضا‌های آموزشی استان تعریف شده‌اند. هم‌اکنون نیز همه پروژه‌ها به پشتوانه دو همت اعتباری که برای نهضت داریم، درحال فعالیت است و طبق برنامه‌ریزی دقیق، تا مهرماه، ۲۷۳ پروژه در قالب ۱۳۲۶ کلاس درس به بهره‌برداری می‌رسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه