English

اقدام ریزپرنده‌های متخاصم در پنج شهرستان خراسان رضوی با شکست روبرو شد

معاون امنیتی - انتظامی استاندار خراسان رضوی گفت: فعالیت ریزپرنده های متخاصم در آسمان شهرستان های مشهد، تربت حیدریه، تربت جام، فریمان و خواف با عملکرد پدافند هوایی در این مناطق ناکام ماند.

اقدام ریزپرنده‌های متخاصم در پنج شهرستان خراسان رضوی با شکست روبرو شد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، امیر الله شمقدری افزود: پهپادی در میان این اشیاء پرنده متخاصم بوده و ریزپرنده های یاد شده که برخی از نوع تجاری بودند با عملکرد پدافند هوایی منهم شده و یا فرار کردند.

وی ادامه داد: پیش از غروب یکشنبه انفجاری در محدوده فرودگاه بین المللی مشهد روی داد که خسارتی به تاسیسات وارد نشد و با کمک آتش نشانی، حریق ناشی از آن مهار شد.

معاون امنیتی- انتظامی استاندار خراسان رضوی گفت: همچنین براساس گزارش های مردمی و رصد اطلاعات دریافت شده چند نفر از افرادی که دارای فعالیت های مشکوک بودند دستگیر شدند.

شمقدری افزود: در حال حاضر ایست و بازرسی در مناطق و معابر شهری و همچنین ورودی شهر مشهد برقرار شده است و خوشبختانه با گزارشهای مردمی و اشراف نیروهای اطلاعاتی شرایط امنیتی مشهد، استان و نواری مرزی خراسان رضوی در سطح مطلوبی قرار دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه