English

ساخت ۷۰۵ مدرسه تا پایان امسال در خراسان رضوی محقق می شود

استاندار خراسان رضوی از برنامه‌ریزی برای ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان خبر داد و بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و هماهنگی بین‌دستگاهی تا پایان سال ۱۴۰۴ تاکید کرد.

ساخت ۷۰۵ مدرسه تا پایان امسال در خراسان رضوی محقق می شود
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، غلامحسین مظفری در حاشیه نشست مشترک اعضای شورا و روسای ادارات آموزش و پرورش خراسان رضوی در جمع خبرنگاران گفت: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نقش نظارتی شورای آموزش و پرورش، برنامه‌ریزی برای احداث ۷۰۵ مدرسه در استان انجام شده و بناست تا پایان سال ۱۴۰۴ به سرانجام برسد.

وی از برگزاری ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان خبر داد و افزود: این جلسات به منظور هماهنگی بین دستگاه‌ها و تسهیل روند اجرایی پروژه‌های آموزشی تشکیل می شوند و مشارکت مردم را یکی از کلیدی‌ترین عوامل موفقیت این طرح می دانیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت کیفیت بخشی به آموزش ادامه داد: در کنار توسعه فضاهای فیزیکی باید به ارتقای محتوای آموزشی نیز توجه ویژه شود.

مظفری بیان کرد: شورای آموزش و پرورش با هماهنگی بین بخشی، حرکت رو به جلو را در حوزه آموزش ممکن می‌سازد. 

وی با بیان اینکه امیدواریم این پروژه‌ها به‌موقع به نتیجه برسد، خاطرنشان کرد: این اقدام گامی مهم در راستای توسعه عدالت آموزشی و بهبود شرایط تحصیل دانش‌آموزان است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه