سرخط خبرها
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم

سمی که به جان برخی صنایع غذایی افتاده است

بلانکیت، ترکیبی سولفوردار و سمی است که در ابتدا تنها در صنایع غیرغذایی مانند چرم، کاغذ و پارچه به‌کار گرفته شده است اما به‌تدریج در صنایع قند و شکر، نان، آرد و حتی برخی محصولات دیگر مورد استفاده قرار گرفت.

بلانکیت
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، استاد دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به عوارض بلانکیت، گفت: این ماده می‌تواند مشکلات تنفسی، واکنش‌های آلرژیک و حتی سرطان خون ایجاد کند. همچنین برای کسانی که با این ماده در تماس هستند، مانند کارگران صنایع، خطرات بیشتری وجود دارد. استفاده از بلانکیت در نان و قند غیرضروری و مضر است و بهتر است مردم مصرف محصولات طبیعی‌تر و کمتر سفیدشده را بپذیرند.

 محمد صفریان، افزود: در صنایع بزرگ، نظارت‌های فنی بیشتری وجود دارد و احتمال تقلب کمتر است، اما در کارگاه‌های کوچک و غیرصنعتی، استفاده از بلانکیت و مواد مشابه بیشتر مشاهده می‌شود.

مدیرگروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: صنعت باید به سمت فرآوری سالم‌تر حرکت کند، به‌گونه‌ای که نیازی به استفاده از مواد افزودنی مضر نباشد. نان‌های تهیه‌شده از آرد کامل، گرچه تیره‌تر هستند، سالم‌تر از نان‌های سفید شده با بلانکیت‌اند.

صفریان در ادامه به خطرات استفاده از سموم در کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: باقی‌مانده سموم در محصولات کشاورزی می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامت مردم باشد. سطح سموم در برخی محصولات کشاورزی، مانند خربزه‌های خراسان، به حدی بالا بوده که حتی برای حیوانات نیز قابل‌مصرف نبوده است.

وی تصریح کرد: شفاف‌سازی فرآیند تولید محصولات غذایی و آگاهی‌بخشی به مردم می‌تواند انتخاب‌های سالم‌تری را برای مصرف‌کنندگان فراهم کند. متأسفانه، برخی از سیاست‌های موجود تأمین مواد غذایی سالم را به‌دلیل هزینه‌ها و پیچیدگی‌ها محدود می‌کند.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که موضوع نظارت بر کیفیت مواد غذایی و مقابله با تخلفات در این حوزه، نیازمند توجه جدی‌تر مسئولان و صنایع غذایی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه