سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

استاندار خراسان رضوی:

استاندار خراسان رضوی با رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۳ استان دیدار کرد

خراسان رضوی پس از استان تهران با کسب هفت رتبه تک رقمی، در مقام دوم رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۳ قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، در این دیدار صمیمانه، رتبه های تک رقمی کنکور ۱۴۰۳ استان خراسان رضوی به همراه خانواده هایشان و جمعی از مسئولان آموزش و پروش استان و سمپاد حضور داشتند.

 استاندار خراسان رضوی در این جلسه گفت: موفقیت دانش آموزان در کنکور سراسری برای مردم این استان افتخار بزرگی است.

یعقوبعلی نظری همچنین بیان کرد: بعد از تلاش نفرات برتر کنکور نقش خانواده و بعد فضای مدرسه و آموزش و پرورش پر رنگ است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: این دومین سالی است که استان خراسان رضوی در کشور، هفت مقام تک رقمی را کسب کردند.

سید امیر شوشتری افزود: خراسان رضوی پس از استان تهران با کسب این هفت رتبه تک رقمی، در مقام دوم رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۳ قرار گرفته است.

در پایان این دیدار، از دانش آموزان برتر سجاد لطفی، احسان نعیمی خواه، محمدامین دولت آبادی، اشکان میرزایی، بیتا ترابی، نسترن قاسمی و ساغر اسفهبدی قدردانی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه