سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تهران مقصد نخست مسافران خراسان رضوی است

تهران با سهم ۱۳ درصدی از مجموع سفرهای جاده‌ای، مقصد نخست سفر ساکنان استان خراسان رضوی در خرداد امسال را تشکیل می‌ دهد.

روزهای پر ترافیک آلوده  شهر تهران
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

 ، معاون فنی و راه‌ های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی امروز گفت: پس از تهران بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه های تردد شمار مرکز مدیریت راههای استان در خرداد ماه سال جاری، خراسان شمالی با سهم ۱۱ درصد و استان‌ های اصفهان، سمنان و مازندران با سهم ۸ درصد در رده‌ های بعدی مقاصد سفر ساکنان خراسان رضوی قرار دارند.

کاظم قلاسی افزود: همچنین در خرداد ماه امسال ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۱۲۸ وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی راههای استان خراسان رضوی تردد داشته‌ اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشته و بیشترین مجموع ورود و خروج خودرو در استان مربوط به ۱۴ خردادماه بوده است.

وی ادامه داد: ۲۵ درصد از مجموع ماندگاری خودروهای غیر بومی در استان بین یک تا سه روز، ۲۸ درصد از این خودروها بین سه تا هفت روز و ۱۳ درصد نیز بیش از یک هفته بوده است.

بر اساس اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، ۸۵ درصد از سفرها به و یا از این استان بوسیله خودروهای شخصی انجام می شود.

طول راه‌ های خراسان رضوی ۲۰ هزار و ۶۱۵ کیلومتر است که از این نظر جایگاه دوم را در بین استان های کشور دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه