سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مدیر کل ارتباطات و فناوری خراسان رضوی:

ارتقای زیر ساخت های ارتباطی مشهد در روزهای پایانی صفر

مدیر کل ارتباطات و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: سامانه ارتباطی حرم مطهر رضوی با ارتقای زیر ساخت های ارتباطی، در روزهای پایانی صفر ظرفیت خدمات‌رسانی و پشتیبانی بیش از سه میلیون نفر در لحظه را دارد.

سامانه ارتباطی حرم مطهر رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی دلگیر؛ مدیر کل ارتباطات و فناوری خراسان رضوی در خبری اظهارداشت: سامانه ارتباطی حرم مطهر رضوی با ارتقای زیر ساخت های ارتباطی، در روزهای پایانی صفر ظرفیت خدمات‌رسانی و پشتیبانی بیش از سه میلیون نفر در لحظه را دارد.

دلگیر در ادامه این خبر گفت: این خدمات رسانی توسط ۱۳ سایت مخابراتی ثابت و چهار سایت سیار به زائران حرم مطهر رضوی انجام می گیرد که در صحن های مختلف و مسیرهای اصلی منتهی به حرم مطهر رضوی نصب شده‌اند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری خراسان رضوی متذکر شد: با راه اندازی این سامانه زائران دیگر در ساعات اوج ازدحام و حتی در محیط روضه منوره با مشکل ارتباط مخابراتی از جمله ارتباط مکالمه ای، تلفنی و حتی تصویری روبرو نخواهند بود.

وی تصریح کرد: راه اندازی سامانه ارتباطی که از حدود یکسال پیش عملیات استقرار آنها انجام گرفته است، موجب افزایش ۲ برابری ارائه خدمات ارتباطی به زائران و مجاوران شده است و دیگر شاهد ایجاد اختلال در ارتباط نخواهیم بود.

دلگیر در خاتمه ابرازداشت: پیش از این خدمات رسانی ارتباطی به زائران حرم مطهر از سایت های مخابراتی مجاور حرم انجام می گرفت و نصب و راه اندازی هر سایت حداقل ۴۰ میلیارد ریال هزینه داشته که با اعتبارات ملی و استانی تامین شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه