سرخط خبرها
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش:

رصد و شناسایی شبانه روزی مرزها با تسلیحات راداری و موشکی

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش بیان کرد: تمامی تحرکات پرنده‌های بیگانه به‌صورت شبانه روزی رصد و شناسایی می‌شود و این اقتدار بی‌نظیر توسط مرزبانان آسمان ایران موجب تثبیت امنیت پایدار کشورمان در عرصه بین‌المللی شده است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، امیرسرتیپ علیرضا صباحی‌فرد‌ فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در سخنانی اعلام کرد: تجهیز یگان‌های عملیاتی نیروی پدافند به تسلیحات راداری و موشکی بومی پیشرفته و تمامی تحرکات پرنده‌های بیگانه به‌صورت شبانه روزی رصد و شناسایی می‌شود.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد‌ این سخنان را در بازدید از منطقه پدافند هوایی شمال شرق ارتش و یگان‌های تابعه این منطقه پدافندی اظهار کرد و ادامه داد: توان عملیاتی این گروه‌های پدافندی را مورد ارزیابی قرار داده و تجهیز یگان‌های عملیاتی نیروی پدافند به تسلیحات راداری و موشکی بومی پیشرفته مجهز می باشد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش متذکر شد: تمامی تحرکات پرنده‌های بیگانه به‌صورت شبانه روزی رصد و شناسایی می‌شود و این اقتدار بی‌نظیر توسط مرزبانان آسمان ایران موجب تثبیت امنیت پایدار کشورمان در عرصه بین‌المللی شده است.

وی تاکید کرد: ذکاوت مهندسان و متخصصان فنی پدافند هوایی موجب طراحی، توسعه و تولید انبوه سامانه‌های پدافندی شده که حقیقتا در مقایسه با نمونه‌های خارجی مشابه، کیفیت، دقت عملکرد و تعمیر و نگهداری به صرفه‌تری دارند.

امیرسرتیپ صباحی‌فرد‌ ابراز کرد: رقابت‌پذیری تسلیحات رادار ی و موشکی پدافند هوایی ارتش نوید توانمندی و کارآمدی بالای تجهیزات پدافندی را می‌دهد که با تلاش و کوشش شبانه‌‌روزی جوانان نخبه این سرزمین هر لحظه در حال رشد و تعالی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه