سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد:

توسعه فضای سبز با حفظ منابع آبی اولویت اصلی شورای چهارم بود

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: توسعه فضای سبز را از روز اول در دستور کارقرار دادیم اما الویت اصلی ما در این زمینه توسعه به همراه حفظ حداکثری منابع آبی بود.

فضای سبز در منطقه

به گزارش خبرگزاری موج از مشهد؛ غلامحسین صاحبی اظهار داشت:شورای شهر مشهد طی ۴ سال گذشته در راستای تحقق شهری پاک، سبز و پرنشاط و همچنین کاهش آلاینده های زیست محیطی اقدام به تصویب طرح توسعه و ایجاد نزدیک به ۱۰۰ بوستان در سطح شهر نمود؛ تا جایی که سرانه فضای سبز طی سه سال اخیر از ۱۱.۷ به ۱۴.۰۱ متر مربع به ازای هر شهروند رسیده است که بیش از نیمی از آنها در مناطق کم برخوردار ایجاد گردیده است.

وی با اشاره به فعالیت های عمیق و قابل تقدیر حوزه فضای سبز طی سالیان اخیر گفت: طی۴ سال اخیر ۹ میلیون متر مریع فضای سبز در شهر مشهد ایجاد شده است؛ قبل از مهر سال ۹۲ میزان سرانه فضای سبز ۱۱.۱۷ متر مربع بود که طی ۴ سال گذشته به ۱۴.۰۱ متر مربع رسیده است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ایجاد ۸۷ بوستان در ۴ سال اخیر گفت: سرانه پارک های محلی در شهر مشهد مقدس طی ۴ سال اخیر با ۰.۲۷ درصد افزایش به ۱.۳۴ درصد رسیده است.

صاحبی از ایجاد ۴ بوستان در مناطق حاشیه شهر خبر داد و افزود: در کنار تمامی فعالیت های مدیریت شهری در زمینه توسعه فضای سبز شهری از طرفی دیگر ما شاهد ایجاد ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار متربع فضای سبز در کمربند سبز شمالی بودیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد با تاکید بر اهمین حفظ منابع آبی عنوان کرد: در گذشته حدود سه چهارم فضای سبز شهر مشهد به صورت مکانیزه آبیاری می شد که مانیز طی سالهای اخیر با افزایش فرایند ابیاری مکانیزه در سطح شهر این میزان را به ۸۳ درصد رساندیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه