سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افزایش صادرات نفت عربستان به چین

چین خرید نفت از عربستان را در ۴ ماه اول سال جاری میلادی افزایش داد.

عربستان

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از اویل پرایس،  یک پالایشگاه خصوصی در چین واردات نفت از عربستان را افزایش داده است. عربستان قصد دارد سهم بیشتری را در بازار بزرگترین وارد کننده نفت جهان داشته باشد.

 هنگلی پتروکمیکال یک پالایشگاه خصوصی چین است که خرید نفت عربستان را برای ماه های آوریل و می آغاز کرده است و در ماه جاری ظرفیت پالایشگاه جدید خود را کامل می کند. این پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه در روز ظرفیت دارد.

 این پالایشگاه جدید چین که عملیات های آزمایشی خود را در پایان سال گذشته آغاز کرد،قرار است بین ۱۹۴ هزار تا ۲۵۸ هزار بشکه نفت در روز  در ماه جاری از عربستان وارد کند. این پالایشگاه در ماه آوریل ۲۵۸ هزار بشکه نفت خرید.

 مقامات اجرایی هنگلی پتروکمیکال انتظار دارند این پالایشگاه در ماه می به ظرفیت کامل خود برسد.

 در پایان ۲۰۱۸ ، هنگلی پترو کمیکال و شرکت بزرگ آرامکوی عربستان یک قرارداد عرضه امضا کردند که طبق آن این پالایشگاه چینی ۱۳۰ هزار بشکه نفت در روز از آرامکو در ۲۰۱۹ می خرد.

 عربستان سعودی به لطف  قراردادهایی که با هنگلی و یک پالایشگاه جدید دیگر ،رونگ شنگ پتروکمیکال بسته، عرضه نفت را به بازار چین در ۴ ماه اول سال جاری افزایش داده است.

 اطلاعات تجاری نشان می دهند صادرات عربستان سعودی به چین به میانگین ۱.۳۷ میلیون بشکه در روز بین ژانویه و آوریل افزایش یافته است. صادرات عربستان به چین در ۴ ماه اول ۲۰۱۸ فقط یک میلیون بشکه در روز بود.

 مقدار بالاتر فروش در بازارهای چین به عربستان کمک کرد  روسیه را کنار بزند. روسیه بزرگترین عرضه کننده نفت به چین در ماه مارس برای دومین ماه پیاپی بود.

 عربستان سعودی قبلا قراردادی برای خرید ۹ درصد سهام مجتمع پتروشیمی و پالایشگاهی ژی جیانگ پترو کمیکال بسته بود .ظرفیت این مجتمع ۸۰۰ هزار بشکه در روز است.

 آرامکو در فوریه ۲۰۱۹ اعلام کرد:« مشارکت آرامکوی عربستان در این پروژه همراه با یک قرارداد طولانی مدت عرضه نفت خام هست. این شرکت می‌تواند از تاسیسات ذخیره نفت خام ژی جیانگ پترو کمیکال برای خدمت به مشتریانش در منطقه آسیا استفاده کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه