سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

عصبانیت پاکستان از اظهارات رئیس جمهور افغانستان

اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان در اظهاراتی، پاکستان را متهم کرده که تبدیل به بهشت طالبان و دیگر افراط گرایان شده است. این اظهارات، خشم دولت پاکستان را برانگیخته و مقام های پاکستانی از اشرف غنی خواسته اند در اظهار نظرهای خود احتیاط بیشتری به خرج دهد.

افغانستان پاکستان

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از عرب نیوز، دولت پاکستان اظهارات اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان مبنی بر اینکه پاکستان بهشت فعالیت های شبه نظامیان است را رد کرد و از وی خواست در انجام چنین اظهارنظرهایی دقت و احتیاط بیشتر به خرج دهد.

غنی در اظهاراتی گفته بود:"کلید جنگ در اسلام آباد، کویته و راولپندی است". وی به این نکته اشاره کرده که پاکستان برای طالبان و دیگر گروه های شبه نظامی تبدیل به بهشت شده است.

دولت پاکستان در پاسخ گفته است:"اینچنین اظهاراتی فرآیند صلح در افغانستان را چه در گذشته و چه در زمان حال تضعیف کرده اند و بایستی از گفتن آن ها خودداری کرد". 

دولت پاکستان اعلام کرده است: رابطه میان مقام های افغانستان و طالبان یک موضوع داخلی است و انتظار می رود تمامی طرف ها مشکلات خود را به نحود مسالمت آمیزی حل کنند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه