سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

مرز سودان و اریتره بازگشایی می شود

روز پنجشنبه(۱۱ بهمن ماه)، عمرالبشیر رئیس جمهور سودان در اظهار نظری اعلام کرد: مرز سودان و اریتره، از طرف دولت سودان بازگشایی خواهد شد. سودان از ۱ سال قبل، مرز مشترک با اریتره را برای مبارزه با قاچاق سلاح و مواد غذایی بسته بود.

البشیر

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از رویترز، روز پنجشنبه(۱۱ بهمن ماه)، عمرالبشیر رئیس جمهور سودان از بازگشایی مرز مشترک میان سودان و اریتره خبر داد. مرز سودان با اریتره برای ۱ سال کاملا بسته شده بود.

سودان در اوایل ژانویه ۲۰۱۸، مرزهای مشترک خود با اریتره را پس از آنکه عمرالبشیر یک وضعیت فوق العاده ۶ ماهه در مناطق کاسالان و کوردوفان شمالی برای مبارزه با قاچاق تسلیحات و مواد غذایی اعلام کرد، بسته بود. 

عمرالبشیر در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد:"من در اینجا و از کاسالا می گویم که ما قصد داریم مرز مشترک خود با اریتره را بار دیگر بازگشایی کنیم زیرا آن ها برادران و دوستان ما هستند".

این اقدام عمرالشیر در شرایطی انجام می شود که سودان در مدت اخیر درگیر تظاهرات گسترده ضد دولتی بوده است. بشیر در صحبت های خود در کاسالا، لحن متفاوتی را در مورد معترضان به دولت سودان بکار گرفت:"تغییر دولت و رئیس جمهور در سودان از طریق واتس آپ و فیس بوک اتفاق نخواهد افتاد. تنها راه حل، صندوق رای است". 

معترضان در سودان از دسامبر سال ۲۰۱۸، بر علیه دولت دست به اعتراض می زنند. جرقه این امر هم اعتراض مردم به افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی بویژه نان بوده است. معترضان، دولت را به بی کفایتی متهم می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه