سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

محبوب رستم زاد:

۷ شهرستان ایلام در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند/ ایوان هم قرمز شد

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با بیان اینکه ۷ شهرستان از ۱۲ شهرستان ایلام در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، گفت: وضعیت کرونایی شهرستان ایوان از وضعیت زرد به قرمز تغییر یافت که با این احتساب تعداد شهرستان های قرمز در استان به هفت مورد رسید.

محبوب رستم زاد

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، محبوب رستم زاد مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه هم اکنون شهرستان های ایلام، ایوان، آبدانان، مهران، دره شهر، دهلران و چوار در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود:شهرستان بدره در وضعیت نارنجی و ملکشاهی، سیروان، هلیلان و چرداول نیز  در وضعیت زرد قرار دارند.

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با بیان اینکه مراکز درمانی استان مملو از بیماران بستری ناشی از کرونا هستند و مردم هشدارها را جدی گرفته و با رعایت پروتکل ها سلامتی خود و خانواده هایشان را حفظ کنند، اظهار داشت:تعداد مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته در استان ۳۴۰ نفر و تعداد بستری های موجود در مراکز درمانی ۳۲۲ نفر است.

رستم زاد با اشاره به اینکه در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم بار دیگر وضعیت استان به قرمز و بحرانی تبدیل می شود،تصریح کرد:با وجود هشدار فراوان در خصوص رعایت پروتکل ها اما همچنان شاهد سهل انگاری مردم نسبت به کرونا هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه