سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

در اختتامیه رویداد پتروفن ۱۴۰۳؛

تأکید سورنا ستاری بر اهمیت فرهنگ توسعه و نوآوری در صنعت پتروشیمی

مشاور مدیرعامل در امور نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در آئین اختتامیه پتروفن ۱۴۰۳ بر اهمیت ایجاد فرهنگ توسعه و نوآوری تأکید کرد و راهکارهایی برای تقویت اکوسیستم دانش‌بنیان و همکاری میان شرکت‌های بزرگ و کوچک ارائه داد.

پتروشیمی خلیج فارس
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سورنا ستاری در اختتامیه پنجمین دوره همایش پتروفن ۱۴۰۳ با اشاره به تفکر درباره مفهوم توسعه، اظهار داشت: «ابتدا تصور می‌کردم که توسعه مفهومی سخت‌افزاری است، سپس آن را نرم‌افزاری می‌دیدم، اما اکنون به این باور رسیده‌ام که توسعه یک موضوع فرهنگی است و نیاز به ایجاد ساختار و فرهنگ توسعه داریم.»

وی به چالش‌هایی که شرکت‌های کوچک پس از ارائه محصولاتشان به شرکت‌های پتروشیمی با آن مواجه می‌شوند اشاره کرد و گفت: «این شرکت‌ها با موضوعاتی مانند تضامین، مناقصات و... درگیر هستند و نیاز به ایجاد یک فرهنگ‌سازمانی برای تسهیل این ارتباطات داریم.»

ستاری بیان کرد که در قانون جهش دانش‌بنیان تلاش شده تمام ظرفیت‌ها برای تسهیل ارتباط بین شرکت‌های بزرگ و کوچک به کار گرفته شود.

او همچنین به اهمیت فرهنگ‌سازی اشاره کرد و افزود: «برای مبارزه فرهنگی به نیروهای متخصص نیاز داریم و این امکان در شرکت‌های بزرگ فراهم نیست. باید صندوق‌هایی تشکیل شوند که وظیفه فرهنگ‌سازی و سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها را بر عهده بگیرند.»

وی در ادامه آئین اختتامیه پتروفن ۱۴۰۳ تفاوت بین R&D و نوآوری را شرح داد و خاطرنشان کرد که نوآوری به معنای انجام کارهای جدید است که از طریق خرید شرکت‌های کوچک به ساختارها تزریق می‌شود و این فرایند به ایجاد اکوسیستم نوآوری کمک می‌کند.

سورنا ستاری ابراز امیدواری کرد که این ساختار در صنعت پتروشیمی به کار گرفته شود و همه بخش‌ها همکاری کنند.

او در پایان چشم‌انداز افزایش ۴ تا ۵ درصدی هزینه‌های R&D و توسعه صندوق‌های خطرپذیر برای حمایت از استارت‌آپ‌های کوچک‌تر را ارائه داد تا اکوسیستم دانش‌بنیان‌ها در صنعت پتروشیمی تقویت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه