سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

اقدامی مؤثر در جهت سود پایدار در بفجر؛

ظرفیت تولید برق فجر انرژی خلیج فارس ۲۰ مگاوات افزایش می‌یابد

با عملیاتی شدن پیشنهاد شرکت داخلی سازنده توربین‌های نیروگاه ناحیه دو شرکت فجر انرژی خلیج فارس ظرفیت تولید برق یوتیلیتی متمرکز ماهشهر ۲۰ مگاوات افزایش پیدا می‌کند.

1

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس ، افزایش حداکثر توان تولیدی توربین‌ها بدون تغییرات هزینه بر سخت افزاری، خصوصاً در فصول گرم و پرمصرف سال، از علاقه‌مندی‌های نیروگاه‌ها است.

شرکت فجر انرژی خلیج فارس که همواره با ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و تولیدی در داخل کشور به دنبال بهبود فرآیندها و عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات خود است، سال گذشته از سوی شرکت داخلی سازنده توربین‌های نیروگاه ناحیه دو شرکت فجر با برگزاری کنفرانسی در مجتمع، پیشنهاد اجرای طرح‌های موسوم به IGV+ و EMS و MAPTUNE را برای توربین‌های این بخش دریافت کرد که مورد استقبال کارشناسان و مدیران فجر انرژی قرار گرفت.

طرح پیشنهادی شرکت مپنا برای افزایش حداکثر توان توربین‌های تولید شده توسط این شرکت است که با اجرای آن علاوه بر افزایش توان هر توربین به میزان ۵ مگاوات، امکان پایش بهینه شرایط توربین نیز فراهم می‌شود.

پس از پیگیری‌ها و انعقاد قرارداد، این طرح بر روی ۴ دستگاه توربین در ناحیه ۲ اجرا شده تا در مجموع ظرفیت واحدهای نیروگاه ۲۰ مگاوات افزایش پیدا کند.

آی جی وی دستگاهی برای تنظیم دریچه ورودی هوا به توربین‌ها بوده و IGV+ محاسبات بهینه و هوشمند این تجهیز است و MAPTUNE برنامه‌ای برای برآورد دمای روی پره‌های توربین بوده و EMS روشی هوشمند برای افزایش توان توربین بر مبنای محاسبات MAPTUNE است که در مجموع افزایش توان توربین‌ها را در پی دارد.

شرکت فجر انرژی پس از دریافت این پیشنهاد، جلسات متعددی در سطوح مختلف مدیریتی و کارشناسی برگزار کرده تا جوانب مختلف این پیشنهاد بررسی شود.

این پیشنهاد با همکاری واحدهای بهره برداری، تعمیرات، خدمات فنی و مرکز مطالعات و تحلیل بازار بررسی شده و سپس با توجه به مزایای اقتصادی و فنی طرح‌ها، نسبت به عقد قرارداد با مپنا و اجرای آن با نظارت بهره برداری اقدام شد.با این اقدام مؤثر، ضمن افزایش بهره‌وری، سود پایدار بفجر را به دنبال دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه