سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر نفت:

صادرات گاز نسبت به سال ۹۲، دو برابر شد

اکنون ۸۳ درصد جمعیت روستایی و بیش از ۹۹ درصد جمعیت شهری و در مجموع ۹۴ درصد جمعیت کشور از گاز طبیعی بهره‌مند هستند.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۵ دی ۱۳۹۸/ زنگنه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران ، بیژن نامدار زنگنه، ضمن بیان مطلب فوق، افزود: برنامه ما این است که پوشش گازرسانی در کشور را با اولویت مناطق سردسیر و جنگلی به ۹۵ درصد برسانیم.

وی تصریح کرد: افزایش گازرسانی سبب شده استفاده از سوخت مایع در نیروگاه‌ها از ۴۳ درصد در سال ۹۲ به ۱۰ درصد برسد و در این راستا به محیط‌زیست و تولید اشتغال هم کمک زیادی شده است.

زنگنه در ادامه سخنان خود به موضوع صادرات گاز اشاره کرد و گفت: صادرات گاز در سال جاری رکورد ۸۰ میلیون مترمکعب در روز را شکست و نسبت به سال ۹۲ دوبرابر شده است.

 وزیر نفت در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص پارس جنوبی اذعان کرد: میانگین تولید روزانه گاز در پارس جنوبی در سال ۱۳۸۴، ۱۴۰ میلیون مترمکعب بود که در سال ۱۳۹۲ به روزانه ۲۸۰ میلیون مترمکعب و اکنون به ۷۰۰ میلیون مترمکعب رسیده است، یعنی تولید این میدان مشترک گازی طی هفت سال اخیر ۲.۵ برابر شده است.

زنگنه تصریح کرد: ظرفیت تولید گاز پارس جنوبی تا به امروز و در این هفت سال به‌طور متوسط ۴۲۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش یافته که معادل ۲.۶ میلیون بشکه نفت است و اگر می‌خواستیم این مقدار سوخت را از طریق ساخت پالایشگاه تأمین کنیم، باید ۱۰ پالایشگاه ۲۶۰ هزار بشکه‌ای می‌ساختیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه