سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سرپرست وزارت نفت:

طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در دولت چهاردهم تعیین تکلیف می‌شود

سرپرست وزارت نفت از شتاب‌گیری اجرای طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت و مشعل در دولت چهاردهم خبر داد.

حمید بورد، سرپرست وزارت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از وزارت نفت، حمید بورد شنبه (نهم آبان) در هشتادوچهارمین نشست هماهنگی ارکان اطلاع‌رسانی دولت که به میزبانی وزارت نفت برگزار شد، تصریح کرد: از منظر کارشناسی بنده با بیش از ۳۵ سال سابقه فعالیت در بخش‌های مختلف صنعت نفت، عملکرد این صنعت در دولت با درنظرگرفتن چالش‌ها و محدودیت‌های موجود مثبت است.

وی درباره عملکرد وزارت نفت در دولت چهاردهم در سه بخش تولید، توسعه و فروش گفت: در همه شاخص‌های مختلف تولید، در مقایسه با ۷ تا ۸ سال گذشته و در برخی موارد حتی دوره‌های قبل‌تر، دستاوردهای قابل‌توجهی حاصل شده است؛ تولید نفت و فرآورده‌های نفتی ازجمله بنزین و گازوئیل افزایش یافت و رکورد تولید گاز ثبت شد.

سرپرست وزارت نفت با تأکید بر تداوم اجرای طرح‌های توسعه‌ای باوجود محدودیت‌ها و چالش‌های موجود افزود: توسعه در صنعت نفت متوقف نشده و قراردادهای بزرگی در دولت چهاردهم امضا شده است.

بورد با بیان اینکه حدود ۳۰ میلیارد دلار قرارداد در بخش‌های مختلف صنعت نفت امضا شده است، تصریح کرد: اجرای طرح‌های مرتبط آغاز شده و حجم فعالیت‌های توسعه‌ای قابل‌توجه است.

وی با اشاره به کاهش فرایند امضای قراردادهای بالادستی در دولت چهاردهم بیان کرد: در گذشته امضای برخی قراردادهای بالادستی نفت ممکن بود سه تا چهار سال زمان ببرد، اما با اقدام‌های انجام‌شده و همکاری سازمان برنامه و بودجه، این فرایند به حدود ۶ ماه کاهش یافته است.

سرپرست وزارت نفت تأکید کرد: با وجود محدودیت‌های موجود و چالش‌های کنونی، اجرای طرح افزایش تولید روزانه ۲۵۰ هزار بشکه نفت خام در حال انجام است و فعالیت‌ها برای تحقق افزایش تولید ادامه دارد.

بورد در تشریح عملکرد فروش نفت گفت: با وجود محدودیت‌ها و فشارهای موجود، عملکرد وزارت نفت در مجموع مناسب بوده است و درآمد ارزی از فروش نفت از ابتدای امسال تاکنون حدود ۸ تا ۱۰ درصد بیشتر از برآوردی است که در نظر گرفته شده بود.

وی با تأکید بر تلاش مستمر وزارت نفت برای حفظ صادرات نفت بیان کرد: مجموعه همکارانم در بخش فروش، همه ظرفیت‌های ممکن در همه مسیرهای موجود را به کار گرفته‌اند تا صادرات ادامه یابد و درآمد موردنیاز بودجه کشور تأمین شود.

سرپرست وزارت نفت تصریح کرد: این اقدام با هدف بهبود تولید، صادرات و رفع چالش‌های فرآورده‌های نفتی دنبال می‌شود.

بورد با یادآوری اینکه کشور از واردکننده به صادرکننده گازوئیل در دولت چهاردهم تبدیل شده است، افزود: امیدواریم بتوانیم صادرات این فرآورده و دیگر فرآورده‌های نفتی را افزایش دهیم و از این محل درآمد بیشتری برای کشور ایجاد شود.

وی درباره اقدام‌های انجام‌شده برای بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده صنعت نفت در جنگ تحمیلی گفت: عملیات بازسازی از روزهای نخست آغاز شد و برای تأمین منابع آن از منابع بانکی و توان بخش خصوصی استفاده شده است.

سرپرست وزارت نفت به روند مطلوب عملیات بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده اشاره و بیان کرد: در جریان جنگ، حدود ۲۳۰ میلیون مترمکعب از ظرفیت تولید گاز کشور از دست رفت. با تلاش همکارانم و براساس برنامه تاکنون ۴۰ درصد از این مقدار به چرخه تولید بازگشته است.

بورد با اشاره به وجود ناترازی گاز از سال‌های گذشته در کشور گفت: افزون‌بر ظرفیت ازدست‌رفته در جریان آسیب‌ها، ناترازی قبلی نیز همچنان وجود دارد؛ ازاین‌رو، هم‌زمان با بازسازی تأسیسات، مدیریت مصرف و صرفه‌جویی حدود ۱۰ درصدی می‌تواند به مدیریت شرایط در زمستان کمک کند.

وی با اشاره به پیگیری‌های رئیس‌جمهوری برای مدیریت مصرف انرژی بیان کرد: با صرفه‌جویی حدود ۱۰ درصدی در مصرف سوخت، بنزین، گازوئیل و گاز می‌توان چالش‌های پیش‌رو را رفع کرد.

سرپرست وزارت نفت با تأکید بر ضرورت همراهی مردم در مدیریت مصرف انرژی به‌ویژه گاز گفت: در شرایط فعلی، مدیریت مصرف و همکاری مردم اهمیت زیادی دارد. برای رسیدن به اهداف تعیین‌شده در حوزه مصرف، همه بخش‌ها باید مشارکت کنند.

بورد با اشاره به آسیب‌دیدن تأسیسات پالایشی و ضرورت مدیریت تأمین فرآورده‌های نفتی در دوران جنگ بیان کرد: با وجود حمله دشمن به زنجیره تأمین سوخت، تأمین بنزین کشور متوقف نشد و با تلاش کارکنان صنعت نفت و همکاری مجموعه‌های مرتبط، سوخت‌رسانی مدیریت و فرآورده‌های نفتی همه مناطق کشور تأمین شد.

وی درباره عملکرد صنعت پتروشیمی در دولت چهاردهم گفت: افزایش ظرفیت تولید در این صنعت نیز قابل‌توجه بوده و هم‌زمان، عملیات بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده در دو قطب اصلی پتروشیمی کشور، عسلویه و ماهشهر، دنبال می‌شود.

سرپرست وزارت نفت با بیان اینکه بیشتر مجتمع‌های پتروشیمی زیرمجموعه وزارت نفت نیستند و در اختیار بخش خصوصی قرار دارند، تصریح کرد: با وجود این، وزارت نفت پیگیری‌های لازم را برای تسریع بازسازی این مجتمع‌ها انجام می‌دهد.

بورد درباره عملکرد دولت چهاردهم در جمع‌آوری گازهای همراه نفت و مشعل گفت: در این حوزه نیز اقدام‌های قابل‌توجهی انجام شده و شخص رئیس‌جمهوری تقریباً هر هفته روند پیشرفت طرح‌ها را پیگیری می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه امروز همه گازهای همراه نفت و مشعل تعیین تکلیف شده‌اند و این موضوع یکی از دستاوردهای دولت چهاردهم در مدیریت گازهای همراه نفت به‌شمار می‌رود، تصریح کرد: حجم جمع‌آوری گازهای همراه در این دولت افزایش قابل‌توجهی یافته و به چرخه تولید بازگشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه