سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع برق مازندران خبر داد:

آغاز نصب کنتورهای هوشمند فهام برای مشترکان دیماندی برق مازندران

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق مازندران از آغاز عملیات تعویض کنتورهای مشترکین دیماندی به کنتورهای هوشمند طرح فهام در این شرکت خبر داد.

کنتور برق
به‌گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "شجاع محمودی‌عالمی" با بیان اجرایی شدن این طرح در کشور افزود: هدف از طرح فهام تعویض کنتورهای دیجیتالی معمولی با کنتورهای هوشمند (AMI) است که این کنتورها قابلیت‌های بسیاری از جمله قرائت از راه دور، مشاهده پروفیل بار مصرفی مشترک، مشاهده وضعیت لحظه‌ای پارامترهای شبکه مشترک و .... را در اختیار شرکت توزیع برق قرار خواهد داد .
وی خاطرنشان کرد: همچنین از اطلاعات این کنتورها در طرح‌های عبور از پیک تابستان بهره برداری خواهد شد و با راه اندازی کامل این سامانه با حذف اعزام مأمور برای قرائت کنتورها، عملیات به صورت لحظه ای و از راه دور صورت خواهد گرفت، ضمن اینکه مرکزی به منظور نظارت و پایش بر وضعیت این کنتورها نیز در دفتر نظارت و کنترل لوازم اندازه گیری شرکت در نظر گرفته شده است تا بتوان از صحت عملکرد این کنتورها از نظر آنلاین بودن و وضعیت مصرفی مشترک اطمینان حاصل کرد .
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق مازندران در مورد فرآیند اجرایی این طرح اظهار داشت: در مرحله اول ۱۰۰۰ کنتور به عنوان سهمیه این شرکت در نظر گرفته شده است که با اولویت کنتورهای کشاورزی عملیات تعویض اجرایی شده است؛ در آخرین مرحله تعداد ۳۰۰ کنتور طی مانور دو روزه‌ای در امورهای بابلسر و بابل شمال با حضور همکاران تمامی امورها تعویض شد .
محمودی تصریح کرد: شرکت توزیع برق مازندران دارای ۱۲ هزار و ۳۱۳ مشترک دیماندی بوده که در صورت تأمین کنتور توسط سازنده تمامی کنتورها تعویض خواهند شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه