سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

تقدیر از دو شرکت بهره‌بردار از تولیدات داخلی در حوزه نانو

همزمان با برگزاری چهارمین دوره مجمع اقتصاد فناوری نانو از دو شرکت به دلیل استفاده از محصولات داخلی در حوزه نانو تقدیر به عمل آمد.

aOoEDFAFeJxq
به گزارش خبرگزاری موج، در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مجمع اقتصاد فناوری نانو که صبح امروز در سالن همایش‌های پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، از دو شرکت صنعتی به دلیل استفاده از تولیدات داخلی تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم از شرکت پتروشیمی آبادان و شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی به دلیل بهره‌برداری از تولیدات داخل تقدیر به عمل آمد.

این دو شرکت در محصولات خود از تولیدات شرکت‌های فعال در حوزه نانو استفاده کردند.

شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تمام فیلترهای هوای پالایشگاهی خود را از یک شرکت داخلی خریداری کرده است، به گونه‌ای که با ممنوع اعلام کردن خرید این نوع فیلترها توانست ۲ هزار جفت فیلتر را که ۵۰ درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی بوده است، خریداری کند.

مجمع اقتصاد فناوری نانو که در سال ۹۱ تشکیل شد، اولین مجمع بین‌المللی اقتصاد فناوری نانو است که از سوی ستاد توسعه فناوری نانو با هدف آشنایی با آخرین تحولات اقتصادی و مدیریتی در حوزه این فناوری برگزار می‌شود.

در سه دوره این مجمع، آخرین تجربیات و پیشرفت‌های اقتصادی و مدیریتی نانو در سطح ایران و جهان در قالب پنل‌های مختلف تخصصی با موضوعات مالکیت فکری، مدیریت کسب و کار، تامین مالی، رسوخ فناوری و بازاریابی بحثو تبادل‌نظر شد.

فعالیت افراد و شرکت‌های فناور در حوزه نانو و دستاوردهای آنها و نیاز صنایع کشور باعثشد چهارمین دوره مجمع اقتصادی فناوری نانو که از امروز آغاز شده و تا فردا ۶ مردادماه ادامه دارد، برگزار شود.

بررسی مفاهیم مرتبط با نوآوری باز از جمله موضوعات مطرح در این مجمع است، ضمن آنکه به بررسی راهکارهای عملیاتی در راستای انتقال دستاوردهای فناورانه از شرکت‌های کوچک به بزرگ پرداخته خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه