سرخط خبرها
  • تمام بلیت های بازی ایران نیوزلند فروخته شد و مجموعا ۷۰ هزار هوادار در استادیوم حضور خواهند داشت
  • قول مجلسی: امسال در هیچ شهری مشکل آب نخواهیم داشت!
  • معاون وزارت کشور: دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت آرد و نان ندارد

گزارش مرکز آمار از بازار مرغ؛

کاهش ۳۵ درصدی عرضه طیور

مرکز آمار ایران اعلام کرد: در اردیبهشت ۱۴۰۵ بیش از ۱۶۱ هزار تن گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور عرضه شد که از این میزان، ۱۵۷ هزار تن مربوط به گوشت مرغ بوده است.

مرغ گرم
به گزارش خبرگزاری موج

، براساس نتایج آمارگیری کشتار طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور، وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در اردیبهشت ۱۴۰۵ در مجموع به ۱۶۱ هزار و ۸۵۰ تن رسید که در این میان گوشت مرغ بیشترین سهم را به خود اختصاص داد.

طبق داده‌های منتشرشده، از مجموع گوشت طیور عرضه‌شده در این ماه، گوشت مرغ با ۱۵۷ هزار و ۳۴ تن معادل ۹۷ درصد از کل وزن گوشت طیور را شامل شده است. همچنین گوشت بوقلمون با ۳ هزار و ۶۳۷ تن و سایر انواع طیور با یک هزار و ۱۷۹ تن به ترتیب ۲.۳ درصد و ۰.۷ درصد از کل گوشت عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۵ با ماه مشابه سال ۱۴۰۴ نشان می‌دهد مقدار عرضه گوشت انواع طیور با کاهش ۳۵ درصدی مواجه شده است.

همچنین نتایج این آمارگیری بیانگر آن است که مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۵ نسبت به ماه قبل، یعنی فروردین ۱۴۰۵، حدود ۲۲ درصد کاهش داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه