الجزیره:

ایرلاین‌های خارجی بزودی به فرودگاه امام خمینی بازمی‌گردند

شبکه الجزیره در گزارشی از فرودگاه امام خمینی اعلام کرد که پس از بیش از ۵۰ روز توقف، پروازها در این فرودگاه به‌صورت تدریجی ازسر گرفته شده و انتظار می‌رود شرکت‌های هواپیمایی خارجی نیز به زودی فعالیت خود را از سر بگیرند.

فرودگاه امام خمینی
به گزارش خبرگزاری موج

، شبکه الجزیره در گزارشی میدانی از فرودگاه امام خمینی اعلام کرد که فعالیت این فرودگاه پس از توقفی بیش از ۵۰ روزه، از روز شنبه به‌صورت تدریجی آغاز شده و تعداد پروازها به مقصد شهرهایی مانند مسقط، مدینه منوره، استانبول و همچنین کشورهایی ازجمله چین، ارمنستان و روسیه در حال افزایش است. با این حال، میزان فعالیت همچنان محدود توصیف شده و در حال حاضر فقط شرکت‌های هواپیمایی داخلی در این فرودگاه عملیات پروازی انجام می‌دهند.

بر اساس این گزارش، نمایشگرهای پرواز نیز نشان می‌دهد که ایرلاین‌های خارجی هنوز عملیات خود را از سر نگرفته‌اند. خبرنگار الجزیره دلیل این موضوع را به نگرانی شرکت‌های خارجی درباره فضای نامشخص مذاکرات میان ایران و آمریکا مرتبط دانست.

با وجود این، خبرنگار تأکید کرد نشانه‌هایی وجود دارد که فعالیت شرکت‌های خارجی نیز طی آینده نزدیک از سر گرفته خواهد شد. افزون بر فرودگاه امام خمینی، حدود ۱۰ تا ۱۱ فرودگاه دیگر در کشور نیز فعالیت‌های داخلی و خارجی خود را مجدداً آغاز کرده‌اند.

در بخش دیگری از گزارش آمده است که بخشی از ناوگان هوایی در جریان حملات اخیر آسیب دیده و ۲۰ هواپیما از بین رفته‌اند، اما حدود ۱۳۰ هواپیمای غیرنظامی همچنان آماده به‌کار هستند. به گفته خبرنگار، زیرساخت‌های فرودگاهی آسیب جدی ندیده و امکان ازسرگیری عملیات هوایی فراهم است.

او در ادامه اشاره کرد که هرچند برخی ایرلاین‌های خارجی به دلیل شرایط سیاسی و مذاکرات جاری احتیاط می‌کنند، اما روند کلی نشانه بهبود دارد و مسافرانی که طی هفته‌های گذشته قادر به خروج از کشور نبودند، اکنون می‌توانند از گزینه‌های پروازی استفاده کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه