۱۰۵۰ حادثه در شبکه برق از آغاز جنگ ثبت شده است

معاون وزیر نیرو در امور برق اعلام کرد از ابتدای جنگ تحمیلی تاکنون ۱۰۵۰ حادثه جدی در شبکه برق کشور رخ داده، اما با تلاش متخصصان صنعت برق در حال حاضر هیچ مشترکی در کشور با خاموشی مواجه نیست.

مدیرعامل توانیر
به گزارش خبرگزاری موج

، مصطفی رجبی مشهدی، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اظهار داشت: هر جایی که حادثه‌ای رخ می‌دهد و مورد هدف دشمن قرار می‌گیرد، یکی از بخش‌هایی که آسیب می‌بیند شبکه برق است؛ چراکه پست‌ها و شبکه‌های برق در سراسر کشور گسترده هستند.

وی افزود: از ابتدای جنگ تحمیلی تا امروز حدود ۱۰۵۰ حادثه جدی در شبکه برق کشور به ثبت رسیده است، اما با تلاش متخصصان و کارکنان صنعت برق، در حال حاضر هیچ مشترکی در کشور با قطعی برق مواجه نیست.

رجبی مشهدی با اشاره به میزان خسارت‌های وارد شده به زیرساخت‌های صنعت برق خاطرنشان کرد: تاکنون در مجموع، خسارت‌هایی که به شبکه برق، پست‌های توزیع، شبکه انتقال، نیروگاه‌ها و آب‌شیرین‌کن‌ها وارد شده، حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان (۱۴ همت) برآورد می‌شود.

وی تأکید کرد با وجود این خسارت‌ها، صنعت برق کشور توانسته با سرعت نسبت به بازسازی و پایداری شبکه اقدام کند تا خدمات برق‌رسانی به مشترکان بدون وقفه ادامه یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه