سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم

وزیر نیرو خبر داد؛

هوشمندسازی شبکه برق در مسیر افزایش بهره‌وری تولید

وزیر نیرو از اجرای گسترده برنامه‌های هوشمندسازی در شبکه انتقال و توزیع برق کشور خبر داد و گفت: با نصب تجهیزات نوین و به‌کارگیری الگوریتم‌های هوشمند، زیرساخت‌های صنعت برق برای افزایش بهره‌وری و پذیرش ظرفیت‌های جدید تولید در سال آینده آماده می‌شود.

عباس علی آبادی وزیر نیرو
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در آیین آغاز بهره‌برداری و عملیات اجرایی پروژه‌های صنعت برق در استان اصفهان با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های انرژی کشور اظهار کرد: در حال حاضر هزاران پروژه در بخش‌های مختلف صنعت آب و برق در دست اجراست که اجرای آن‌ها برای توسعه و پیشرفت ایران عزیزمان ضروری است.

علی آبادی با بیان اینکه در روزهای گذشته نیز پروژه‌های متعددی در حوزه انرژی به بهره‌برداری رسیده است، افزود: این هفته در مجموع ۲۷۰ مگاوات پروژه جدید نیروگاه خورشیدی وارد مدار خواهد شد که در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و تنوع‌بخشی به سبد تولید برق کشور است.

وی با اشاره به عملکرد صنعت برق در سال جاری تصریح کرد: امسال حدود ۸ هزار مگاوات نیروگاه جدید شامل نیروگاه‌های حرارتی و خورشیدی افتتاح شده که این میزان توسعه ظرفیت تولید، قابل مقایسه با ظرفیت نیروگاهی برخی کشورهای همسایه است و نشان‌دهنده شتاب قابل توجه در توسعه زیرساخت‌های تولید برق کشور است.

علی‌آبادی با اشاره به پروژه‌های افتتاح شده در استان اصفهان گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های مهم انتقال و توزیع برق هستیم که از جمله ماندگارترین پروژه‌های صنعت برق به شمار می‌روند. این پروژه‌ها شامل توسعه خطوط انتقال و توزیع و همچنین افتتاح پست‌های برق در سطوح مختلف از جمله پست‌های ۴۰۰ و ۲۰۰ کیلوولت است.

وزیر نیرو ادامه داد: در این طرح‌ها علاوه بر توسعه فیزیکی شبکه، موضوع هوشمندسازی نیز به‌صورت جدی دنبال شده است؛ به‌گونه‌ای که تجهیزات نوین و سامانه‌های هوشمند در سطح خطوط و شبکه نصب شده و الگوریتم‌های پیشرفته مدیریت شبکه به آن افزوده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه‌ها، شبکه برق کشور برای سال آینده به‌گونه‌ای آماده‌سازی می‌شود که امکان پذیرش ظرفیت‌های جدید تولید، به‌ویژه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، فراهم شود و بتوانیم جریان تولید برق را با پایداری و بهره‌وری بالاتر مدیریت کنیم.

علی‌آبادی در پایان تأکید کرد: وزارت نیرو با تداوم اجرای پروژه‌های زیرساختی در بخش‌های آب و برق، مسیر تقویت امنیت انرژی و توسعه پایدار کشور را با جدیت دنبال می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه