سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس ایدرو:

قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو در آستانه نهایی‌شدن اصلاح شد

رئیس ایدرو از اسقاط حدود ۱۹۰ هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو در کشور خبر داد و گفت: اصلاحات مربوط به قیمت‌گذاری گواهی اسقاط در حال بررسی در سازمان حمایت بوده و پیش‌بینی می‌شود طی روزهای آینده نهایی و اعلام شود، این موضوع منجر به تسریع فرآیند اسقاط و افزایش تقاضا در این حوزه خواهد شد.

فرشاد مقیمی - رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدور)
به گزارش خبرگزاری موج

،  فرشاد مقیمی - رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدور) در بازدید از یکی از مراکز اسقاط خودرو، از اسقاط ۱۹۰ هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو در کشور خبر داد و گفت: بر اساس آمارهای ثبت‌شده در سامانه‌ها، فرآیند اسقاط حدود ۱۹۰ هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو در کشور به پایان رسیده است. البته در حوزه قیمت‌گذاری نیاز به انجام اصلاحاتی وجود دارد که این موضوع در حال حاضر در فرآیند بررسی سازمان حمایت قرار دارد و امیدواریم طی چند روز آینده نهایی و اعلام شود؛ زیرا این موضوع موجب افزایش سرعت انجام کار خواهد شد.

وی افزود: همچنین آیین‌نامه اصلاحی قانون ساماندهی خودرو نیز مراحل اولیه خود را طی کرده و در صورت تایید اولیه در کمیسیون‌های دولت، پس از تصویب در هیئت وزیران ابلاغ خواهد شد و این اقدام با افزایش تقاضا برای استفاده از گواهی اسقاط، فرآیند انجام کار را نسبت به شرایط موجود با سرعت بیشتری همراه خواهد کرد.

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در پایان گفت: این موضوع می‌تواند در حوزه اشتغال‌زایی ایجادشده در این صنعت تأثیرگذار و به کاهش آلایندگی و مصرف سوخت کمک کند. علاوه بر این، زمینه شکل‌گیری اقتصاد چرخشی را فراهم می‌آورد تا بتوان از ضایعات ناشی از اسقاط در فرآیندهای اقتصادی کشور، از جمله در حوزه فولاد، مس، صنایع پلیمری و سایر بخش‌ها، استفاده کرده و این مواد را مجدداً به چرخه اقتصادی کشور بازگرداند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه