وزیر جهاد کشاورزی:

تاکنون ۳۰ میلیون ایرانی از کالابرگ استفاده کرده‌اند

وزیر جهاد کشاورزی از استفاده ۳۰ میلیون نفر از کالابرگ ها تا شب گذشته خبر داد.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۴ دی ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، غلامرضا نوری قزلجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تامین کالاهای اساسی به صورت منظم در سراسر کشور در حال انجام است و این روند تداوم خواهد داشت.

وی افزود: تا دیشب ۳۰ میلیون نفر از کالابرگ خود استفاده کرده‌اند و خرید روغن، مرغ و برنج بیشترین موارد را تشکیل داده است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: فروشندگان موظف هستند برای آنان که نهاده‌هایی با قیمت نرخ ارز ترجیهی خریداری کرده بودند، با همان قیمت قبلی، نهاده را تحویل دهند و بر همین اساس کسی حق ندارد با هر عنوان، عددی بیش از قیمت مصوب قبلی برای تولیدکنندگان هزینه ایجاد کند و مرغداران و دامداران باید به همان نرخی که نهاده خریداری کرده‌اند، باید آن را تحویل بگیرند.

وی افزود: هم اکنون ما روی تابلو بیش از ۶۰۰ هزار تن نهاده‌های دامی را داریم، عدد خرید دیروز بیش از ۶۰ هزار تن بود که عدد نرمالی محسوب می‌شود. حمل نهاده‌ها از بندرها به سمت واحدهای تولیدی دیروز به بالای ۴۶ هزار تن رسید که به عدد استاندارد و مورد نیاز خود نزدیک می‌شود.

نوری گفت: بانک کشاورزی و شرکت پشتیانی امور دام تامین سرمایه در جهت تولید و خرید مازاد احتمالی تولیدکنندگان آماده همکاری هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه