سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

شکل‌گیری شبکه پژوهشگران برای سیاست‌گذاری در فضای مجازی ضروری است

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: پیچیدگی‌های فضای مجازی ایجاب می‌کند که تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری در این حوزه با مشارکت پژوهشگران و به‌صورت شبکه‌ای و میان‌رشته‌ای انجام شود.

مرکز ملی فضای مجازی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی به مناسبت هفته پژوهش با جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های برتر کشور دیدار کرد.

در این دیدار که حجت الاسلام میثم غلامی رئیس پژوهشگاه فضای مجازی و دکتر جواد آزادی مدیرکل حوزه ریاست مرکز ملی و مشاور دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز حضور داشتند، موضوع زیست مجازی ایرانیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

آقامیری طی سخنانی در این نشست با تشریح وضعیت فضای مجازی کشور گفت: برای تصمیم گیری و سیاست گذاری در فضای مجازی به همراهی پژوهشگران در حوزه‌های مختلف به صورت شبکه ای نیاز داریم.

وی افزود: از تمامی پژوهشگران و اساتید این حوزه دعوت می‌کنیم تا مدل‌های مختلف پژوهشی و تحقیقی مدنظر خود را ارائه کنند؛ مرکز ملی فضای مجازی از طرح‌های پیشنهادی و مشورت‌های نخبگان کشور در جهت تحقق هرچه بهتر حکمرانی قانونمند در فضای مجازی استقبال می‌کند.

در ادامه این نشست، اساتید دانشگاه‌های برتر کشور به اهمیت بهره‌مندی از نقش دانشگاه‌ها، استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل داده‌ها، سیاست گذاری مبتنی بر داده، انجام پژوهش‌های تکمیلی همچون تمرکز بر استان‌ها و اقشار مختلف، ایجاد آزمایشگاه حکمرانی برای کمک به مقرره‌گذاری، آینده پژوهی، ایجاد کانون تفکر و … پرداخته و نظرات خود را بیان کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه