English

وزیر ارتباطات:

رشد اقتصادی بدون فناوری ناممکن است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر نقش فناوری در تحقق رشد اقتصادی کشور گفت: قانون‌گذار ۳۵ درصد رشد تکلیفی را متکی بر بهره‌وری می‌داند و این سهم بدون حضور جدی فناوری اطلاعات در عرصه‌های اقتصادی قابل دستیابی نیست.

سید ستار هاشمی + وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
به گزارش خبرگزاری موج

، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از فناوری در رشد اقتصادی کشور گفت: «قانون‌گذار ۳۵ درصد سهم رشد تکلیفی اقتصاد را به بهره‌وری اختصاص داده است و دستیابی به این میزان، بدون حضور فناوری در حوزه‌های اقتصادی ممکن نیست.»

او فارس را «مهد تمدن و دانش ایران» دانست و افزود: «بیانات مقام معظم رهبری درباره شیراز و دانشگاه شیراز به عنوان دارالعلم، مسئولیت ما را در قبال توسعه فناوری و هوشمندسازی این استان دوچندان می‌کند.»

به گفته هاشمی، استان فارس ظرفیت‌های ممتاز در زیرساخت هوش مصنوعی دارد و می‌تواند به پیشگام تولید محتوا و انتقال میراث فرهنگی ایران در قالب‌های فناورانه تبدیل شود. وی از آغاز حمایت وزارت ارتباطات از نهضت ملی تولید محتوا مبتنی بر AI خبر داد.

هاشمی با بیان اینکه «توسعه اقتصادی بدون فناوری قابل تصور نیست»، افزود: «در اقتصادهای پیشرو جهان، سهم اقتصاد دیجیتال بیش از ۴۰ درصد GDP است؛ ایران نیز باید با سرمایه‌گذاری در حوزه‌های دیجیتال، انرژی و آی‌سی‌تی این مسیر را دنبال کند.»

او در بخش دیگری از سخنانش از اجرای کامل فیبرنوری در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: «با هم‌افزایی مدیران استانی، می‌توان محدودیت منابع را در فارس جبران کرد؛ برنامه وزارت، فعال‌سازی ۲۰۰ سایت ارتباطی و گسترش شبکه ۵G در استان است.»

وزیر ارتباطات بر اهمیت نیروی انسانی متخصص تأکید کرد و گفت: «دانشگاه‌های فارس با شهرت بین‌المللی و فارغ‌التحصیلان توانمند، سرمایه اصلی توسعه این استان هستند؛ بدون این نیروها، پیشرفت ممکن نیست.»

وی همچنین شیراز را یکی از هاب‌های تبادل داده داخلی و بین‌المللی ایران معرفی کرد و افزود: «در تعامل با بخش خصوصی، قطب داده شیراز توسعه خواهد یافت؛ موقعیت جغرافیایی و ظرفیت علمی استان، آن را به مرکز طبیعی ارتباطات کشور تبدیل کرده است.»

هاشمی در پایان، اجرای پروژه جی‌نف (GNAF – پایگاه نشانی ملی ژئوکد شده) را از ارکان حکمرانی هوشمند دانست و گفت: «بدون داده‌های مکانی و سیستم آمایش سرزمین، برنامه‌ریزی توسعه ممکن نیست؛ این پروژه باید در بودجه‌ریزی و سیاست‌های ملی به عنوان زیرساخت سلامت و مدیریت هوشمند لحاظ شود.»

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه