English

هدف‌گذاری وزارت ارتباطات برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری زمین‌آهنگ

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به آغاز تلاش‌ها برای قرار گرفتن در مدار ۵۰۰ کیلومتری، هدف نهایی کشور را دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و مأموریت‌های زمین‌آهنگ مطابق برنامه هفتم توسعه اعلام کرد.

سید ستار هاشمی + وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
به گزارش خبرگزاری موج

، ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح هفته جهانی فضا با شعار «زندگی در فضا» اعلام کرد، نقشه راه فضایی ایران بر اساس برنامه هفتم توسعه دستیابی به مأموریت‌های زمین‌آهنگ در مدار ۳۶ هزار کیلومتری را هدف‌گذاری کرده است. وی آغاز تلاش‌ها برای قرار گرفتن در مدار ۵۰۰ کیلومتری را گام نخست این مسیر دانست و بر نقش پایگاه پرتاب چابهار به‌عنوان ظرفیت استراتژیک کشور تأکید کرد.

هاشمی با اشاره به پیشرفت ۹۳ درصدی فاز اول پایگاه چابهار و آماده‌سازی برای افتتاح رسمی، افزود: ایستگاه‌های سلماس و چناران نیز پیش از پایان سال وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد. وی رویکرد دولت چهاردهم را فراتر از دستاوردهای فنی دانسته و اعلام کرد که تمرکز بر ارائه خدمات مستقیم و با کیفیت به مردم، رضایت عمومی و اثرگذاری اجتماعی دارد.

وزیر ارتباطات به معرفی پروژه‌های فضایی «هدهد»، «ناهید»، «پارس» و «مهدا» پرداخت و گفت هر یک دارای اهداف مشخص و فلسفه نام‌گذاری برای پیگیری منظم دستاوردها هستند. او موفقیت آزمایشی ماهواره ناهید در برقراری ارتباط باند کیو و ارسال پیامک آزمایشی از ایستگاه زمینی به قشم را نماد توانمندی مخابرات فضایی کشور دانست.

هاشمی حفظ انسجام و پرهیز از ریسک‌های غیرضروری در مسیر توسعه فضایی را ضروری خواند و تأکید کرد که تلاش متخصصان ایران برای حضور در مأموریت‌های زمین‌آهنگ با قدرت ادامه خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه