English

کارگروه مشترک گمرک ایران و اموال تملیکی تشکیل می شود

رئیس کل گمرک ایران و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشستی مشترک در محل گمرک ایران با بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها بر تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به خدمت‌گیرندگان تأکید کردند.

کارگروه مشترک گمرک ایران و اموال تملیکی تشکیل می شود
به گزارش خبرگزاری موج

​، فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشستی مشترک در محل گمرک ایران با بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها بر تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به خدمت‌گیرندگان تاکید کردند.

در این نشست که به میزبانی رئیس کل گمرک ایران برگزار شد، دو طرف به تشریح ضرورت و گسترش همکاری‌ها در موضوعات مشترک کاری پرداختند.

در این نشست مقرر شد به منظور حل و فصل مسائل فی‌مابین دو سازمان از جمله در زمینه رفع ابهامات در نحوه اجرای قوانین، کارگروه مشترکی متشکل از نمایندگان هر دو سازمان تشکیل شود و بمنظور حصول تفاهم و هماهنگی بیشتر، نشست سه جانبه‌ای با حضور گمرک، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و سازمان امور مالیاتی برگزار گردد.

بر اساس این گزارش در این دیدار همچنین در خصوص گسترش مبادله الکترونیکی اطلاعات بین دو سازمان، بحث و تبادل نظر شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه