سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

معاون وزیر اقتصاد در هنگ‌کنگ اعلام کرد؛

گمرک ایران برای تسهیل تجارت با آسیا و اقیانوسیه آمادگی دارد

عسگری، رئیس کل گمرک ایران از آمادگی گمرک کشورمان برای مشارکت در تسهیل تجارت، تحول دیجیتال و اشتراک‌گذاری اطلاعات با کشورهای آسیا و اقیانوسیه خبر داد.

معاون وزیر اقتصاد در هنگ‌کنگ
به گزارش خبرگزاری موج

، فرود عسگری در بیست و ششمین کنفرانس سالانه روسای گمرکات منطقه آسیا و اقیانوسیه که در هنگ‌کنگ برگزار شد گفت: این کنفرانس بستری حیاتی برای همکاری و پیشرفت فراهم می‌کند که شعار سال ۲۰۲۵ سازمان جهانی گمرک تحت عنوان «پایبندی گمرک به تعهد خود در زمینه کارآمدی، امنیت و شکوفایی» به خوبی با مأموریت مشترک ما همخوانی دارد.

وی افزود: در دورانی که جهانی‌شدن و تحولات تجارت به سرعت در حال تغییر است، ادارات گمرک باید با تمام توان بر تعهد خود به تسهیل تجارت قانونی، تضمین امنیت مرزی و ایجاد رونق اقتصادی پایبند باشند.

رئیس کل گمرک ایران ادامه داد: ایران آماده است تا همکاری‌های منطقه‌ای را تقویت کند و به‌ طور فعال در طرح‌هایی که تسهیل تجارت، تحول دیجیتال و اشتراک‌گذاری اطلاعات را ارتقا می‌دهد، مشارکت کند. با همکاری یکدیگر می‌توانیم فرآیندهای گمرکی را بهینه، با تجارت غیرقانونی مبارزه و امنیت زنجیره تأمین را تقویت کنیم تا در عین حفاظت از جوامع‌مان، اقتصادهای ما شکوفا شوند.

وی تاکید کرد: این کنفرانس فرصتی ارزشمند برای همسویی راهبردهای ما با اهداف سازمان جهانی گمرک، تبادل بهترین رویه‌ها و ایجاد مشارکت‌هایی است که آینده عملیات گمرکی را شکل خواهند داد.

عسگری در ادامه از روسای گمرکات کشورهای عضو دعوت کرد تا در گفت‌وگوهای سازنده شرکت کرده و راه‌حل‌های نوآورانه‌ای را بررسی کنند که موجب افزایش کارآمدی و تاب‌آوری منطقه‌ای ما خواهند شد.

معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد: با همکاری یکدیگر، می‌توانیم یک منطقه آسیا _ اقیانوسیه متصل‌تر، امن‌تر و شکوفاتر ایجاد کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه