وزیر جهاد کشاورزی:

ذخیره اقلام معیشتی ماه رمضان و عید امسال ۲۵ درصد افزایش یافته است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: همه اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان و عید تأمین شده و حدود ۲۵ درصد بیش از سال‌های گذشته است و ان‌شاءالله بازار از روند عادی برخوردار خواهد بود و مردم با دل خوش از محصولات استفاده می‌کنند.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۴ بهمن

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه هیئت دولت در رابطه با سیب زمینی و تنظیم بازار گفت: جلسه سران قوا در خصوص موضوع سیب زمینی نبود و این شایعه است. این جلسه کلاً برای ستاد تنظیم بازار و فعالیت ستاد تنظیم در سران قوا مجوز گرفته شد.

وی‌افزود: در ذیل آن جلسه ما تصمیماتی را می‌گیریم که در خصوص سیب زمینی و همینطور برخورد با محتکرینی که احتکار انجام داده بودند، صورت گرفت و هم اکنون دستمان باز است و با فعالیت رسمی ستاد تنظیم بازار، اگر کسی در جایی بخواهد با سفره و امنیت غذایی مردم بازی کند حتماً برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: چند روزی است با کمک دستگاه‌های ذی‌ربط و تعزیرات بارهای آنان را شناسایی کرده و محصولات به بازار روانه شده است تا قیمت متعادل شود. این افزایش قیمت بلاوجه و سودجویانه بود.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص افزایش قیمت سیب‌زمینی گفت: علت این امر صادرات بوده که جذابیت صادراتی داشت و با واردات تعدیل شد و هم‌اکنون نیز قیمت‌ها در بازار در حال کنترل است.

نوری قزلجه خاطرنشان کرد: همه اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان و عید تأمین شده و حدود ۲۵ درصد بیش از سال‌های گذشته است و ان‌شاءالله بازار از روند عادی برخوردار خواهد بود و مردم با دل خوش از محصولات استفاده می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه